Windows og Facebook tættere på hinanden

Ideel ting til de kreative

(Foto: Xencelab)

Berørings-følsomme displays på tablets og smartphones kan være ok til at små opgaver – selv når man bruger en digital pen i sted for sine fingerspidser.

Er projekterne mere ambitiøse og detaljerede, kræver det som regel ekstra udstyr. Mange tegnere og grafikere benytter derfor separate paneler på skrivebordet ved siden af deres pc eller Mac.

Xencelabs kommer nu med et praktisk alternativ. Det er en rigtig stor tegneskærm på 24 tommer, som man kan arbejde direkte på og se resultatet lige med det samme.

(Foto: Xencelab)

At Xencelabs Pen Display 24 mestendels er beregnet til professionelle, kan man straks se på prisen. Hvis man forudbestiller hurtigt, koster skærmen 2.099 euro eller ca. 16.000 kroner.

De tekniske specifikationer er samtidig imponerende:

Den store OLED-baserede touch-skærm kan arbejde med billeder helt op til 4K kvalitet. Den kan vise 1,07 milliard farver og er godkendt af Pantone med SkinTone validering.

(Foto: Xencelab)

Med superskærmen følger et stativ, så man kan placere den i stort set alle vinkler. Nyheden klarer sig tilmed uden indbygget blæser og er derfor helt lydløs på skrivebordet.

Meget praktisk leveres Xencelabs displayet med en integreret Kensington sikkerhedslås. Så bliver skærmen lidt sværere at stjæle.

Det nye Pen Display 24 fungerer både med Mac, Windows og Linux….

(Foto: Xencelab)

(Foto: Xencelab)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows og Facebook tættere på hinanden