Så mange bruger App Store i Europa

Som en lyd fra gamle dage

(Foto: iRiver)

For mange unge virker det som noget fra stenalderen eller deromkring, når deres forældre hiver deres cd-skiver frem for at lytte til de goe gamle hits og musik-stjernerne fra for 20 år siden.

I dag står der streaming over det hele, medmindre man er med på retro-bølgen og lytter til musik ia LP-plader på vinyl..

Hvis I gerne vil bygge bro mellem cd’er og moderne musik-udstyr kan denne IA2000 nyhed fra sydkoreanske iRiver måske være det helt rigtige.

(Foto: iRiver)

Nyheden i et ganske elegant hvidt design er nemlig både en cd-afspiller og en Bluetooth højttaler, som kan spille streamet musik fra f.eks. en mobiltelefon.

Dertil kommer, at iRiver IA2000 er en FM-radio og en stereo-forstærker med højttalere på 2 gange 30 watt. Med andre ord et komplet musik-system, der kan være ideelt for rigtigt mange mennesker.

iRiver nyheden kommer også med en USB Type-A port, som man f.eks. kan stikke en USB-nøgle i. Jeg kender flere, som stadig bærer deres musik-bibliotek rundt på sådan et lille stick.

(Foto: iRiver)

Endelig er IA2000 forsynet med et klassisk hovedtelefon-stik og med et phono-stik, så man kan forbinde ikke-Bluetooth-enheder via kabel.

CD-afspilleren er en revne midt på forpladen – placeret diskret under displayet. Den kan håndtere audio-CD’er, CD-R og CD-RW’er, men ikke DVD-skiver.

Måske navnet iRiver begynder at ringe hos nogle af mine læsere – i hvert fald de mere voksne. Den koreanske fabrikant var nemlig verdenskendt for sine MP3 afspillere omkring årtusinde-skiftet.

Det virker måske lidt gammeldags, at IA2000 leveres med en klassisk trådløs fjernbetjening. (Foto: iRiver)

iRiver har overlevet samfulde 24 år siden grundlæggelsen i 1999. Med store op- og nedture undervejs.

Efter MP3 genopstod iRiver efter nogle års glemsel og stilhed som fabrikant af Android-baserede tv, robot-støvsugere, forrude-kameraer til biler – og altså nu også alt-i-ét stereo-anlæg.

Indtil videre har jeg kun set iRiver IA2000 til salg på det sydkoreanske marked, hvor nyheden koster 189.000 won eller ca. 1.000 kroner.

Mon der er en dansk importør og/eller distributør, som tør kaste sig over den lille multi-kunstner….

Den store runde knap på toppen er volumen kontrol. (Foto: iRiver)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange bruger App Store i Europa