Telia og Telenor slukker for 3G

Når vand-pjaskeri bliver high-tech

 

(Foto: Spyra)

Måske er det for tidligt at skrive om gadges, der kan præge vores næste sommer.

På den anden side fortalte min salig bedstemor mig gang på gang, at man aldrig gik fejl ved at være tidligt ude og godt forberedt, når dagen kommer.

Desuden har jeg i dag set de første danskere på Københavns gader, som vandrede rundt i kort-ærmede polo-shirts og korte bukser. Som om vi var midt I juli.

Derfor drister jeg mig til at præsentere næste sommers hotte vandpistol – eller rettere vand-gevær.

(Foto: Spyra)

 

Det er den nye SpyraThree, der skal være den mest avancerede af slagsen nogensinde.

SpyraThree kan affyre vandstråler over afstande på 15 meter og kan derfor bruges på tværs af de fleste swimming pools – og så langt fra personen, der er målet, at vedkommende slet ikke vil opdage, at der er en skytte i nærheden.

Spyra ved godt, at vandskydning ikke kun er til fornøjelse for børn. I USA holder voksne seriøse konkurrencer om at være bedst til at ramme.

Heldigvis er vandpistoler som regel ufarlige. Helt modsat de skydevåben, som amerikanerne dræber hinanden med i et stigende antal skole-episoder, på gaderne osv.

(Foto: Spyra)

SpyraThree tilbyder således hele tre ”Game Modes” – Burst, Open og League:

I Burst Mode affyres tre hurtige og kraftige vand-kaskader ved hvert tryk på udløser knappen.  Open Mode giver ”free-style” vandskyderi, mens League Mode er den stærkeste af alle.

League Mode er den officielle måde at deltage i konkurrencer op, Den affyrer kun små mængder vand, der til gengæld kan række op til 15 meter.

Kan man nøjes med afstande på 10 meter, kan dygtige skytter ramme utrolig præcist med vandstrålerne. Lige så godt som med bue og pil.

(Foto: Spyra)

SpyraThree leveres med Auto Reload, så man ikke behøver at pumpe vand ind manuelt efter hver affyring. Vandgeværet skal være klar med fuldt tryk på under 10 sekunder.

Ret avanceret for en vandskyder rummer SpyraThree et display, der viser vand- og batteri-status. Dertil kommer USB-C til hurtig opladning af batteriet og et smart filter, som holder snavs ude af vandtanken.

Den nye SpyraThree Water Blaster koster fra 169 euro eller ca.  kroner. Den fås i blåt eller rødt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia og Telenor slukker for 3G