Superskærm på ny Motorola

Google må trække i land

(Foto: Brett Jordan / Pexels)

Google har kvajet sig i den grad i de senere uger.

Her har man ganske stille – og uden at advare sine kunder –sat en øvrige grænse for, hvor mange filer man måtte lægge i Google Drive.

Folk, som brugte Google Drive som backup, opdagede lige pludseligt, at systemet sagde stop ved fem millioner filer.

Ikke noget med, at man fyldte for meget målt i giga- eller terrabyte, men kun i antallet af dokumenter og f.eks. fotos. Også folk, der betalte for at få plads på Drive – f.eks. for 30 TB – var ramt.

I de senere dage har Googles ”hemmelige” beslutning skabt et rama-skrig i amerikanske online-medier.

Her lød kritikken især på, at Google havde indført de nye grænser uden at fortælle sine brugere om det. Nogen forklaring på grænse-dragningen gav Google heller ikke.

Stormvejret har nu fået Google til at trække i land:

I en Twitter-meddelelse her i eftermiddag dansk tid fortæller online-giganten, at ”vi ruller den nylige system-opdatering tilbage. I stedet kigger vi efter andre metoder til at stabilisere Google Drive.”

Samtidig hævder Google, at de nye grænser kun berørte et lille antal mennesker med store mængder data liggende i Drive databaserne.

Helt få kan det dog ikke have været, når beslutningen kunne skabt et uvejr så stort, at Google nu føler sig nødsaget til at trække i land….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superskærm på ny Motorola