Kan du barbere dig med en mus?

Telenor laver energisk aprilsnar

(Foto: Jeff Siepman / Unsplash

Telenor har været i sit kreative hjørne her den 1. april. Det store norske teleselskab tilbyder nemlig sine erhvervskunder, at de kan få tilsendt en dåse med energidrik med posten, hver gang de bruger en gigabyte data.

Bag den sjove aprilsnar står Telenor Erhverv, der kalder sit nye abonnement for BusinessThirsty. Det skal nemlig give teleselskabets firmakunder ”masser af enerGIGA.”

”Vi har længe ment, at der manglede et produkt til Danmarks meget ambitiøse virksomheder. Dem der står tidligt op og går sent i seng – og altid er tørstige efter en god forretning,” forklarer Mikkel Kruse. Han er direktør for Telenor Erhverv.

(Foto: Telenor)

Ifølge Telenor er der naturligvis kun fordele ved det nye BusinessThirsty abonnement.

Abonnenter får således ubegrænset adgang til energi-drikke: Når en ansat bruger en gigabyte data, kommer energi-bamsen Teddynor og afleverer en portion energidrik.

BusinessThirsty byder også på en ny avatar-applikation til Microsoft Teams, så man virtuelt kan vise præcist den chef, man gider at være den pågældende dag.

(Foto: Telenor)

Man kan f.eks. frit vælge mellem Donald Trump, Darth Vader eller Gollum. De andre deltagere i videomødet på Teams ser billedet af personen som et avatar med en af disse kendisser.

BusinessThirsty giver også fri tale til Anholt. Nu kan man ringe, så meget man har lyst, til den danske ø midt i Kattegat….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du barbere dig med en mus?