Smuk trådløs lyd

Kig ind i din data-fordeler

(Foto: Dockcase)

Egentlig er der ikke meget at kigge på indeni moderne elektroniske apparater. Ingen bevægelige dele, der roterer som i en gammel mekanisk dampmaskine eller en moderne benzin-motor.

Ikke desto mindre er det ved at blive lidt af en mode at servere nye gadges i gennemsigtige kabinetter og covers, så man kan kigge ind til de mange sorte lakridser – processorer og andre chips.

Flere fabrikanter af spil-fokuserede pc’er var først med trenden. Her kunne man f.eks. se væske-kølingen piske rundt i de store gulv-kabinetter.

Næste trin kom fra Nothing, der præsenterede den første transparente smartphone og trådløse øretelefoner.

(Foto: Dockcase)

Nu følger så markedets første USB-hub, man kan se ind i. Den hedder Dockcase Explorer Edition Smart Hub og har plads til seks USB-C kabler side om side.

Dockcase har tidligere vist en SSD harddisk med en gennemsigtig indpakning. Derfor var det vel kun et spørgsmål om tid, om det samme ikke også ville ske for firmaets øvrige tilbehør.

Den nye hub er ellers praktisk nok. Også selvom man ikke kan studere dens indmad udefra. Den kan f.eks. aflevere 100 watt strøm ud, ligesom den kan arbejde med video-indhold op til 4K og 60 Hz.

Data kan samtidig overføres hurtigt med fem Gbps via USB 3.2 Gen 1 stik. Der er Gigabit Ethernet til kablede netværk og firmware, som kan opgraderes via internet.

Hele herligheden er bygget af solidt aluminium og hærdet glas, så man kan følge trafikken indendørs i hubben. Alt det lidt, der er at se.

Man kan købe nyheden i to versioner – den almindelige Dockcase og Dockcase Pro.

Førstnævnte kommer med to USB-C porte, et HDMI interface og tre USB-A stik. Pro-versionne har en USB-A port færre, men tilbyder i stedet et Gigabit Ethernet stik.

Ifølge fabrikanten kan den gennemsigtige USB-hub bruges af de fleste pc’er på markedet, men man har sørget for, at nyheden passer specielt godt til en række Apple enheder, udvalgte Windows-computere fra Lenovo og Dell, en håndfuld Samsung Galaxy S telefoner samt Nintendo Switch og Steam Deck spilkonsoller.

Dockcase sælger i øjeblikket som transparente nyhed til priser fra 59 dollars eller godt 400 kroner….

(Foto: Dockcase)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk trådløs lyd