Kig ind i din data-fordeler

Kan du barbere dig med en mus?

 

Verden har været fuld af aprilsnar i dag. Nogle af dem er meget bedre end andre og enkelte ligefrem realistiske.

Den slags finder man naturligvis også i tech- og gadget-industrien, hvor jeg har fisket to af de bedste frem som aften-afsløring den 1. april på Leifshows.

Den første kommer fra Razer, der er en af verdens store specialister i gamer-tilbehør. Razers idé er at forvandle en computermus til en barbermaskine.

På den måde behøver den entusiastiske pc-bruger ikke at miste fornemmelsen fra tiden foran skærmen, når han går på badeværelset og rager dagens skægstubbe af foran spejlet.

Ifølge Razer er Razer Razer verdens første barber-mus, der indeholder Razer Chroma RGB lysshow. Den er designet til at give sin bruger en “ultra-ren barbering.”

Razer har sågar lavet en reklame-video for Razer Razer, der bl.a. antyder, at der også kunne være en udgave på vej til at klare kønshårene med en mus. Razer skal således være på udkig efter frivillige testkørere.

Razer Razer skal være pakket med moderne teknologi som f.eks. Razer Hypersharp med 1.337 bittesmå og vildt skarpe barberblade.

Razer lover, at den muse-formede skaber kan fjerne 360 skægskugge i sekundet, så barberingen kan overstås hurtigt. Så bliver der mere tid til computerspil, som Razer påpeger.

Samtidig har Razer Razer integreret RGB lysshow, der ikke kun belyser ansigtet, hvor man bevæger sin barber-mus. Lyset skal angiveligt også være med til at forynge ansigts-huden….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kig ind i din data-fordeler