Huawei folder sig ud

HP printere bliver grønnere

(Foto: HP)

HP vil også for alvor lege med i den grønne udvikling, der spreder sig overalt i samfundet og på kontorer i erhvervsliv og den offentlige sektor.

Næste trin fra HP’s side bliver en opfriskning af den velkendte Color LaserJet familie.

Den skal f.eks. bruge 27 procent mindre strøm end forgængerne, samtidig med at anvendelsen af plastik i printerne og deres indpakning er reduceret med 78 procent.

Det lavere strømforbrug er opnået ved at modernisere HP’s egen TerraJet laser-toner, der nu fremstilles næsten 100 procent bæredygtigt.

De nye HP TerraJet cartridges, der følger med den nye generation laserprintere, tilbyder samtidig 20 procent ekstra blæk til at udskrive i farver med.

Endelig oplyser HP, at de nye Color LaserJets er designet om, så de kan udskrive hurtigere. Brugere kan derfor forvente en hastigheds-forøgelse på 25 procent.

HP vil lancere sine nyheder i to kategorier:

HP Color LaserJet 4200/4300 er beregnet til mindre kontorer og til de såkaldte fjernarbejdere og digitale nomader.

HP printere bliver grønnere

Det lyder dog nok mest som en ønske-tænkning. Printerne er ret kompakte, men ikke så små at man sådan uden videre tager dem med i sin rejse-bagage.

HP Color LaserJet 4200/4300 kommer med farveprintning på begge sider af papiret, to-sidet farve-skanning, ligesom de har HP Wolf sikkerhed ombord samt HP Smart Admin Dashboard til den nemme betjening.

Den større HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 serie skal finde sine kunder i travle kontor-miljøer med behov for mange udskrifter hver dag.

Meget smart har HP-nyhederne mulighed for, at man redigere sine dokumenter direkte på printeren uden at have en pc koblet på. Således kan man både ”high-lighte”, markere og foretage smårettelser.

Color LaserJet Enterprise 5000/6000 serie indeholder HP Wolf Security samt et nyt sæt værktøjer til digitalisering af dokumenter.

HP hævder, at den nye generation er markedets hurtigste farve-laserprintere i A4 format. Om det er tilfældet I praksis, må danske interessenter vente I nogle måneder på at afprøve.

Ifølge HP lanceres 4200/4300 modellerne nemlig først på det amerikanske marked. Det sker i april, mens Europa skal komme med til sommer. Den dyreste version af printerne koster 700 dollars i USA eller omregnet ca. 5.000 danske kroner.

Color LaserJet Enterprise 5000/6000 kan amerikanerne også købe fra den 1. april. Udrulning til resten af verden begynder gradvist senere i april. Disse printere vil kunne købes til priser fra 1.050 dollars eller ca. 7.400 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei folder sig ud