Explorer er Fords nye SUV på el

Smart hjælper til dine gadges

(foto: Rolling Square)

Hvad gør I, når I – som så mange andre – bruger både laptop og mobiltelefon samtidig. Eller en tablet og en smartphone ved siden af?

Det kan være ret besværligt at have begge hænder fulde af elektronik, når man f.eks. gerne vil tage en tår fra kaffekoppen eller sit glas vin.

De fleste lægger nok mobilen løst på et bord, på sædet ved siden af brugerens eget eller, hvor der nu er plads til den.

(foto: Rolling Square)

Den schweiziske tilbehørs-specialist Rolling Square har udviklet en lille dims, som hurtigt kan blive uundværlig for alle, der arbejder undervejs – eller for dem, der hele tiden har mobil hos sig.

Det nye EDGE Kit omfatter både en kombineret telefon- og mobil-holder, en lampe med 280 lumens lysstyrke og en trådløs oplader på 15 watt. Tre ting, som vi alle bruger ofte.

Mest åbenlys og oplagt virker Edge Mount, der placeres på smartphonen ved hjælp af magneter og i den anden ende på en tablet eller laptop.

På den måde har man hele tiden mobilen placeret ved siden af den store skærm, man arbejder med. Billederne viser bedst, hvor praktisk Edge Mount er.

(foto: Rolling Square)

Den ligeledes nye EDGE Wire Charger er kompatibel med iPhone MagSafe enheder samt alle Android apparater med trådløs opladning ombord.

Rolling Square tilbehør er af høj klasse. Det samme er Edge Kit, hvor hver enkelt element er fremstillet af aluminium i jetfly kvalitet. Magneterne er af N52 materiale.

Den tredje del af kittet er er EDGE Light, der både kan bruges som lommelygte og til f.eks. at oplyse videomøder. Lysstyrken kan indstilles I tre niveauer, og lygten rummer sit eget opladelige batteri.

Det ret smarte EDGE Kit fra Rolling Square koster fra 69 dollars eller ca. 485 kroner. Det kan bl.a. købes via Amazon….

(foto: Rolling Square)

(foto: Rolling Square)

(foto: Rolling Square)

(foto: Rolling Square)

(foto: Rolling Square)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Explorer er Fords nye SUV på el