Her er afløseren for TikTok

Her er LEGO’s nye videospil

(Foto: LEGO)

LEGO laver meget andet end små farvede plastik-klodser.

Avancerede byggesæt med elmotorer f.eks. Eller Legoland forlystelses-parkerne. Eller biograffilm. Eller (naturligvis) computerspil, hvor det nyeste af slagsen nok vil tiltale folk med benzin i blodet og en hang til racing.

LEGO nyheden hedder ”LEGO 2K Drive” og udkommer til maj. Det er et ”byg-og-kør” videospil, som LEGO har ladet Take-Two Interactive Software udvikle og udgive.

(Foto: LEGO)

Det nye spil beskrives som et ”AAA driving adventure game”, der involverer den legendariske LEGO leg med moderne pc’er og spilkonsoller.

I spillet bliver brugerne konfronteret med en stor og åben verden, hvor de kan bygge et køretøj præcist, som de har lyst.

Bagefter kan de køre bilen i alle mulige byer og terræn. Undervejs skal man dog holde øje med en bandit, der gemmer sig og forsøger at drille.

Derudover kan man også vælge en færdigbygget racerbil. LEGO samarbejder nemlig med McLaren i England, så der i spillet indgår virtuelle udgaver af McLaren Solus GT og McLaren F1 LM.

Det nye ”LEGO 2K Drive» kan både spilles af enkelt-personer eller to, der er forbundet med hinanden via internet. I så fald vil skærmen være splittet op i to.

Spillet udkommer fra den 19. maj i tre versioner:

(Foto: LEGO)

Standard Edition skal koste 60 euro til Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, pc og Nintendo Switch. Har man en PS5 eller Xbox Series X/S er prisen 70 euro.

Awesome Edition skal man betale 100 euro for. Så får man et nyt køretøj og en LEGO mini-figur i spillet.  Med i prisen er også et års abonnement på et Drive Pass med lovning på en stribe ekstra aktiviteter.

Endelig er der Awesome Rivals Edition til 120 euro. Her får spilleren adgang til en håndfuld ekstra køretøjer plus samme Drive Pass abonnement….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er afløseren for TikTok