Et skrig med LEGO

Vinflasken er en højttaler

(Foto: Dream Echo)

Hos mange mennesker ledsages musik-lytning af et godt glas vin – eller omvendt.

Den gode vane kan man nu kombinere.

Dream Echo er nemlig verdens første højttaler, som er anbragt i en flaske vin.

(Foto: Dream Echo)

Eller rettere – Dream Echo er bygget i egetræ, der er udformet som en flaske klassisk vin.Når Dream Echo står oprejst, ligner den en flaske rigtig gammel vin, der lige er hentet op fra kælderen.

Lægges nyheden til gengæld ned og placeres i den medfølgende holder, forvandles Dream Echo til en trådløs Bluetooth højttaler.

Den indbyggede fuldtone-enhed i bunden skal kunne levere 15 watt og kan snildt streame musik via en smartphone, tablet eller laptop.

 

Tilmed kan Dream Echo lagre vin-elskerens favorit musik lokalt i flasken, der indeholder sin egen 8 GB hukommelse.

Jeg skal ikke kunne sige noget om lydkvaliteten, men måske man ligefrem kommer til at beskrive den i de samme toner og ord, som man ofte hører vinkendere brugere:

”En perfekt balance mellem dybde, mellemtoner og de høje toner. Lyden har de samme noter og smage som en vellagret flaske gammel rødvin.”

(Foto: Dream Echo)

Jeg er dog sikker på, at Dream Echo ikke kun passer til rødvin.

Alt efter, hvilken musik man sender ud gennem flasken, må det være muligt at finde det helt rigtige akkompagnement til hvidvin, rosé eller champagne.

Den vellydende vinflaske har små knapper til on/off og volumen. Den rummer et batteri på 8.000 mAh, der kan holde musikken køre i tre timer på en opladning. Opfyldning sker via et USB-C stik.

Dream Echo kan parres, så man får et bedre stereobillede med to flasker. De fås i øvrigt i to varianter, hvor Pro udgaven kan spille højere og mere rent.

Vincent Chan, der er opfinder af højttaleren, prøver i øjeblikket at hente finansiering til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter. Her ser det ud til at flaske sig, fordi det ønskede beløb allerede er mere end firdoblet.

Interesserede kan fortsat forudbestille den skægge højttaler. Den koster omregnet henholdsvis 637 og 872 danske kroner – afhængig af, om man vælger Standard eller Pro versionen.

Med i prisen følger en digital pakke med 12 udvalgte melodier fra Dream Winery Music, der skal passe perfekt til et godt glas vin….

(Foto: Dream Echo)

(Foto: Dream Echo)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et skrig med LEGO