Flere penge til dårligt internet

Flest anbefaler OnePlus telefoner

(Foto: OnePlus)

Apples iPhones og Samsungs Galaxies er de klart mest udbredte mobiltelefoner her i landet – med iPhones som det mest dominerende.

Størrelse er dog ikke altid lig med tilfredshed hos brugerne. Det viser en ny rundspørge, som analysefirmaet Kantar har foretaget for OnePlus.

Den afslører, at halvdelen af nuværende og tidligere OnePlus brugere i Danmark har anbefalet mobilmærket til andre – venner, familie, kolleger, bekendte eller i de sociale medier.

Dermed er OnePlus nu landets mest anbefalede Android mærke blandt 15 smartphone fabrikanter, der deltog i undersøgelsen.

Ifølge Kantar peger 71 procent af de danske OnePlus brugere, at værdi for pengene er den afgørende faktor for dem, når de anbefaler mobilmærket videre til andre.

48 procent fremhæver lang batteri-levetid, mens 46 procent har kameraernes kvalitet som vigtigste punkt.

I ”Kantar 2023 Brand Survey”, der blev gennemført blandt 2.000 danske smartphone brugere i februar 2023, blev folk bl.a. spurgt om, ”hvilke af følgende smartphone brand har du anbefalet til andre?”. Når man kigger udelukkende på Android mærker, ser Top-5 listen således ud:

  1. OnePlus – 50 procent
  2. Samsung – 47 procent
  3. Xiaomi – 46 procent
  4. Motorola – 35 procent
  5. Sony – 33 procent

I øjeblikket er OnePlus mest kendt for sin topmodel 11 5G. Den vil dog inden længe blive suppleret med nye mellemklasse telefoner i Nord-familien samt OnePlus’ første tablet, gamer-tastatur og folde-mobil….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere penge til dårligt internet