Kan du se forskel på ægte og falsk?

Lille og vandtæt lyd fra IKEA

(Foto: IKEA)

Møbel-giganten IKEA bliver ved med at overraske på den elektroniske front.

For nylig lancerede IKEA således VINDSTYRKA, der er en praktisk måler af luftkvaliteten i det rum, den lille gadget er placeret.

Den næste nyhed passer til den kommende sommersæson. Det er nemlig en lille, billig og vandtæt højttaler, der passer fint til den streamede musik fra mobiltelefonen

(Foto: IKEA)

15 dollars eller godt 100 kroner er alt, hvad man skal betale for det nyeste skud på stammen hos IKEA’s VAPPEBY familie af trådløse Bluetooth højttalere. Det er billigere end selv de mest discountede rivaler fra Kina.

IKEA’s lille firkantede nyhed måler kun 7,6 centimeter i højde og bredde, mens dybden er beskedne fem centimeter. Handy er vel et godt ord.

Højttaleren er pakket ind i silikone og er vandtæt efter IP67 standarden. Det betyder, at den kan være nedsænket på én meter vand i 30 minutter. Styrtregn, sand og støv er ikke noget problem.

Den kommer med en bærerem, der også kan bruges til at hænge lyden op i brusebadet. Farverne, man kan vælge den i, er gul, sort og rød.

(Foto: IKEA)

Ifølge IKEA kan VAPPEBY nyheden spille i 80 timer på en batteri-opladning ved halvt opdrejet volumen. Køber man to af slagsen, kan man få en bedre stereolyd.

Til den superlave pris må man undvære en medfølgende USB-C ladeblok, men sådan en har man jo nok liggende fra en gammel smartphone eller lignende.

Den skægge lille højttaler optræder (endnu) ikke på den danske IKEA hjemmeside, men sælges i første omgang på det amerikanske marked….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du se forskel på ægte og falsk?