Fælles kørekorts-app på vej i EU

LG har super-rappe gamer-skærme

(Foto: LG)

Når man bruger mange timer hver uge på computerspil, er det vigtigt, at al udstyret skal være i orden.

Pc’er eller spillekonsoller stærke og hurtige. Musen skal være let og rapt reagerende, mens skærmene helst skal være både store og flotte samt opdatere billedet meget hurtigt.

Disse krav lever LG’s to nye gaming-skærme i UltraGear serien helt sikkert op til. De er på henholdsvis 27 og 45 tommer og bruger OLED-teknologi til at sikre god kontrast og farvegengivelse.

Hvad der er næsten vigtigere for inkarnerede computerspillere er, at de to LG skærme har en ekstrem lav respons-tid på bare 0,03 sekund.

27 tommers varianten af de nye LG OLED skærme til gaming passer f.eks. fint til en spillekonsol. (Foto: LG)

Dertil kommer, at skærmene har en opdaterings-hastighed på 240 Hz. Det vil sige, at billedet fornys op til 240 gange i sekundet.

Endelig kommer de nye monitorer med LG´s særlige Dynamic Action Sync funktioer, der minimerer input-forsinkelsen. Det er tiden fra, at skærmen modtager signalet via kabel og, indtil billedet vises på displayet.

Langt hen ad vejen bruger de to skærme samme teknologi, men der er dog forskelle både størrelse, design og specifikationer.

Den ”lille” skærm på 27 tommer har et fladt design og kan vise billederne i QHD-kvalitet med 2.560 gange 1.440 punkter.

(Foto: LG)

Skærmen på den ”store” er buet og fylder hele 45 tommer i landskabet. Den viser grafik i op til 3.440 gange 1.440 punkter.

Begge gamer-skærme har en kontrast på 1.500.000 : 1. De arbejder med 10 bit farver og HDR10 billeder, der kan få en lysstyrke på maksimalt 1.000 cd/m2- 

Skærmene er desuden rigt forsynet med tilslutnings-muligheder, så de passer både til pc’er og spillekonsoller:

De har således dobbelt HDMI 2.1 stik, en DisplayPort 1.4, en USB 3.0 hub med to indgange samt et hovedtelefonstik, der kan arbejde med DTS: HeadphoneX surround sound. Endelig kan de to LG skærme arbejde direkte med Nvidia G-Sync og AMD FreeSync Premium.

Til sidst priserne: LG 27GR95QE skal koste 8.999 kroner og LG 45GR95QE tilsvarende 14.199 kroner. Begge lander i danske butikker den 28. marts, men kan forudbestilles fra i dag….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles kørekorts-app på vej i EU