Audi har ny sej elcykel

Telmore endnu mere underholdende

(Foto: YouTube)

I 2014 var det TDC-ejede lavpris-selskab Telmore først på markedet med at kombinere et mobiltelefon abonnement med on-demand underholdning.

Det er Telmore ikke længere ene om, så selskabet strammer nu op med en ny og bedre generation af sit Telmore Play koncept.

Den vigtigste nyhed i Telmore Play er ikke kun en lav pris. Det er, at brugerne nu selv kan vælge sammensætningen af sine underholdnings-tilbud.

Tidligere skulle Telmores kunder vælge fastlagte pakker med streaming, musik, e- og lydbøger.

Via Telmore Play kan man hente underholdning fra bl.a. Netflix, HBP Max, Viaplay, TV2 PLAY og Telmore Musik til sin smartphone.

Vel at mærke til en lavere pris, der ligger under, hvad de ville koste at abonnere på streaming-tjenesterne uden for Telmore.

Lavpris-selskabet lever højt på, at danskerne i snit bruger 3,2 streaming tjenester, mens 45 procent vurderer, at de maksimalt vil abonnere på mellem tre og fem.

Med sit nye fleksible valg mellem fem streaming services placerer Telmore sig pladask midt i det område, som danskerne er gladest for.

Den nye Telmore Play pakke kan købes fra i dag. Den hedder Fri tale / Fri data og koster 399 kroner om måneden med fire valgfri tjenester. Den første måned har Telmore et intro-tilbud på 99 kroner.

Hvis man købte streaming tjenesterne separat og uden om Telmore, ville de koster mindst 600 kroner om måneden….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Audi har ny sej elcykel