Første ur med ChatGPT

Slip for at hade din printer

(Foto: HP)

(Opdateret) Printere er stadig uundværlige – både i den travle husholdning og på kontoret – selv om man allerede for mange år siden påstod, at vi var på vej til det papirløse samfund.

Derfor ser vi fortsat printere overalt, og butikkerne sælger lystigt af disse ”udskrivnings-maskiner”. I alle prisklasser.

Én skavank har dog altid hængt ved printerne. Det er, at de hele tiden skal have nyt blæk, og at blæk er lige så dyrt pr. liter som fransk parfume.

HP printeren slår alarm via farvede lamper, når den har brug for nyt blæk. (Foto: HP)

Flere printer-fabrikanter løser en del af problemet ved at tilbyde enten blæk-abonnementer, som sørger for, at man altid har patroner og cartridges på lageret.

Eller de udvikler printer-modeller, der har en helt tank indbygget til blæk. Den sørger for, at man kan printe løs i meget længere tid end før.

HP er med på den sidstnævnte idé og har netop lanceret en ny og prisvenlig HP Smart Tank 5000 familie, der leverer op til 6.000 udskrevne sider med det medfølgende blæk.

Det er nemt at hælde nyt blæk på fra flasker til genbrug. (Foto: HP)

HP’s nye printere er bygget af 45 procent genbrugs-materialer. De bruger meget lidt strøm, og de kommer med en affalds-fri blæktank.

Når printerne med lange mellemrum har brug for nyt blæk, hældes det på via små flasker, der kan genbruges. Slut med en masse spild-plastik fra udpakningen af konventionelle blækpatroner.

Printerne, der naturligvis har Wi-Fi, skal være nemme at sætte op. De betjenes enten fra en skærm på selve printeren eller via HP’s intuitive Smart App.

De nye HP printere betjenes via mobiltelefonen og en HP Smart App. (Foto: HP)

HP printeren er hler ikke bare en printer. Den kan nemlig også bruges til at skanne, kopiere og faxe.

Endelig forsyner HP sine Smart Tank 5000 printere med et Wolf Essential Security system, der beskytter følsomme oplysninger mod misbrug og angreb udefra.

Smart Tank 5107 er en af modellerne i den nye HP familie. Den kan købes til en vejledende pris af 1.899 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første ur med ChatGPT