LG 4K tv til enhver smag

Første ur med ChatGPT

(Foto: Amazfit)

Hvis man ser bort fra TikTok, må ChatGPT være det mest omtalte tech-fænomen i medierne for tiden.

Nærmest alle snakker om den nye kunstige intelligens, som man kan få til at skrive sine eksamens-opgaver eller manipulere billeder med.

Desuden mener mange, at ChatGPT vil revolutionere den måde, vi bruger online søgemaskiner på internet.

Af samme grund har Google og Microsoft indledt et heftigt kapløb om at komme først med den nye teknologi.

Når ChatGPT nævnes, er det som regel i forbindelse med pc’er eller mobiltelefoner, hvor den ”kloge” app er installeret. Nu skal vi så tage ure eller rettere smartwatches med i omtalen.

Den store kinesiske smartphone fabrikant Amazfit meddeler nemlig meddelt, at firmaet seneste Zepp OS styresystem til ure får ChatGPT integreret.

Amazfit tilbyder et bredt udvalg af smartwatches i forskelligt design. Mange af dem indeholder avancerede helbreds-funktioner. (Foto: Amazfit)

Amazfit bruger den originale ChatGPI AI model, der er udviklet af amerikanske OpenAI. Det betyder, at urene vil være kompatible i deres kunstige intelligens med de fleste pc’er og mobiltelefoner.

Dét område, hvor ChatGPT vil gøre den største forskel på ure, er nok, at man fremover kan kommunikere med det via helt naturlig tale inklusive dansk.

ChatGPT kan bl.a. svare på spørgsmål fra urbæreren eller udføre forskellige opgaver via internet:

AmazFit giver selv et eksempel, hvor en bruger spørger, hvordan dagen er gået. Så vil ChatGPT svare ved at læse kalender-punkter op, liste e-mails eller telefon-samtaler i det seneste døgn. Naturligvis læst op med klar stemme.

Tilsvarende kan urbærere f.eks. få svar på vejrsituationen et hvilken som helst sted på jorden, tjekke op på trafik-situationen, aftaler osv.

Ingen andre urfabrikanter end Amazfit tilbyder i dag denne avancerede ChatGPT feature. Hverken Apple, Samsung, Huawei, Google Fitbit, OnePlus eller Garmin.

De kommer uden tvivl, men lige nu har Amazfit altså et forspring på dette punkt….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG 4K tv til enhver smag