Snyder Apple med sine USB kabler?

LG 4K tv til enhver smag

(Foto: LG) intro

Som flere af de andre store tv-fabrikanter nævner sydkoreanske LG ikke 8K med ét ord i sin præsentation af de nye 2023 modeller.

De kører med det mindre strømkrævende 4K standard og har endnu stærkere fokus på integration af god lyd og en mere fleksibel placering som f.eks. ophængt på en væg.

De nye LG evo modeller bruger alle OLED teknologien i deres skærme. De kommer i tre serier – Z3, G3 0g C3 – og i flere størrelser end nogensinde før.

LG´s OLED tv i G3 familien er særligt velegnede til væg-placering. (Foto: LG)

De mest imponerende er naturligvis de store tv på 83, 88 og 97 tommer, hvor LG er ene på markedet med OLED-tv. De tidligere formater på 42, 48, 55, 65 og 77 fortsætter.

Fælles for alle de nye LG-skærme er også anvendelsen af det seneste nye WebOS 2023 styresystem. Det bygger på Android og skal give flere muligheder for individuel og personlig tilpasning af tv-apparatet end nogensinde før.

I alle de nye tv-modeller sidder LG’s seneste nye Alpha 9 Gen 6 processor med kunstig intelligens, hvor maskin-læring tilpasser sig automatisk til brugeres præferencer og det tv-indhold, der vises.

C3 familien er LG’s bestsellere i OLED-tv med 4K. (Foto: LG)

Samtidig kan den kunstige intelligens (AI) forbedre det visuelle indtryk af nøgle-elementer i hver tv-scene. Det kan f.eks. være hovedpersonens ansigt.

Nyt er LG’s OLED Dynamic Tone Mapping Pro feature. Den nedbryder hvert billede i real-tid i op til 20.000 blokke og forstærker kontrasterne individuelt i hver blok.

Endelig har alle de nye LG 2023 tv fået AI Sound Pro, der leverer virtuel surround sound i 9.1.2 kanaler.

Med deres meget hurtige displays er LG’s nye C3 tv meget velegnede til videospil. De er kompatible med grafikkort, der bygger på Nvidias G-Sync eller AMD’s FreeSync Premier standard. (Foto: LG)

Det kan enten foregå via tv’ets egne indbyggede højttalere, men endnu bedre ved at integrere en LG soundbar med Dolby Atmos.

G3 modellerne er specielt velegnede til væg-ophæng. De har fået ny teknologi, der øger lysstyrken med op til 70 procent.

Desuden rummer de nye LG evo G3 tv et særligt refleks-filter, som gør det muligt at se fjernsyn selv i lyse rum med f.eks. lav sol om sommeren.

Her ses et LG OLED evo C3 tv med LG’s seneste nye soundbar højttaler integreret. (Foto: LG)

C3 evo serien er LG’s bestsellere i OLED-tv med 4K. De fås i størrelserne 32, 48, 55, 65, 77 og 83 tommer, der f.eks. kan placeres på gulvet via et nyt og mere fleksibelt stel. En soundbar integreres fuldt i stellet.

LG OLED evo Z3, G3 og C3 tv-apparaterne vil være tilgængelige fra den 13. marts hos nogle af Skandinaviens største online-forhandlere….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyder Apple med sine USB kabler?