Bedste computerspil i verden

Ny stor MacBook Air i april

(Foto: Sergey Zolkin / Unsplash)

Apple har ikke kun generation 15 af iPhones i sin pipeline. De kommer i september og vil være de første iPhones med det EU-krævede USB-C stik ombord.

Længe inden da står Apple klar med en helt ny og større MacBook Air laptop. Den præsenteres allerede i april, mens lanceringen af en helt ny iPhone SE billig-mobil er flyttet til 2024.

Den nye MacBook Air får først og fremmest en større skærm på 15 tommer mod den nuværende på 13,6 tommer eller endnu ældre Air modeller med et lille 11 tommers display.

Den store MacBook Air udstyres med Apples seneste M2 processor, der er mellem 18 og 40 procent hurtigere end den nuværende M1 chip i MacBooks.

Måske vil Apple også tilbyde den nye 15 tommers Air med den endnu stærkere M2 Pro processor. I så fald bliver det næppe som en Air model.

(Foto: MacRumours)

En anden fordel ved en større MacBook Air er, at der bliver plads til et stærkere batteri. Rygterne taler således om, at Apple vil bryde 20 timers grænsen for en opladning.

Det ville være imponerende og et nyt bevis på, at Apples hjemme-udviklede processorer bruger mindre strøm end chip-rivalerne fra Intel og AMD.

Mens den nuværende MacBook Air kan arbejde med Wi-Fi 6 netværk, ventes den nye at blive opgraderet til det endnu hurtigere Wi-Fi 6E.

Trådløse Wi-Fi 6 netværk bruger 2,4  og 5 GHz frekvensbåndene, mens 6E arbejder helt oppe ved 6 GHz med højere hastigheder, lavere forsinkelser og færre signal-afbrydelser.

Til gengæld vil en MacBook Air med Wi-Fi 6E kræve, at man også har en tilsvarende router siddende i sit trådløse netværk – hvis man altså vil have fuld glæde af den øgede hastighed.

Endelig får MacBook Air 15 tommer formentlig også den seneste nye Bluetooth 5.3 generation indbygget….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste computerspil i verden