Elcykel styres som et fly

Her er OnePlus 11 Concept

(Foto: Techadvisor)

OnePlus er blevet rigtig dygtig til at holde interessen oppe om sit mærke ved at levere en hel strøm af nye og – i de fleste tilfælde – ret spændende produkter.

Senest har internet og de sociale medier været fyldt med første billeder af en ny koncept-telefon, der fik premiere på Mobile World  Congress i Barcelona i dag.

Når OnePlus kalder et nyt produkt for Concept, kan man være sikker på én ting. Man vil ikke kunne købe nyheden i butikkerne om kort eller lang tid.

Concept telefoner hos OnePlus er beregnet til at vise nye gimmicks og teknologier, som vi formentlig nok vil få at se i fremtidige telefoner.

(Foto: OnePlus)

Den største nyhed i den nye OnePlus 11 Concept er et kølesystem, som fabrikanten kalder for Active CryoFlux.

Ideen er at overføre den vandkøling, som kendes fra store gamer-pc til fysisk meget mindre mobiltelefoner.

Formålet er naturligvis at undgå, at moderne smartphones løber varme, når de anvendes i timevis til f.eks. intense computerspil eller under hurtig-opladning af batteriet.

I OnePlus 11 Concept har Active CryoFlux betydet, at telefonen er 2,1 grader Celsius køligere under spil-belastning og 1,6 grader ved opladning. Sidstnævnte sparer 30 til 45 sekunder under opladning.

(Foto: Gizchina)

Det er forbedringer, der er til at overse. Omvendt skal OnePlus roses for at lykkes med at flytte et pc-kølesystem til en telefon. Med yderligere optimering kan varme-graderne sikkert sænkes yderligere.

OnePlus lader samtidig Active CryoFlux være meget synlig og spektakulær.. Når systemet er i brug, ser man et antal oplyste rør på telefonens bagside.

Den blåt-farvede illustration viser Active CryoFlux i aktivitet inden i mobilen: Gennem hvert af de belyste rør løber en blanding af vand, olie og køle-pudder styret af en piezo-elektrisk pumpe.

Der er ikke tale om en computer-simulation med et LED-panel. Billedet på bagsiden af OnePlus 11 Concepr viser det faktiske kølesystem.

Her ses de belyste kølerør inden i OnePlus telefonen.. (Foto: Gizchina)

For at få plads har Active CryoFlux krævet, at OnePlus måtte reducere antallet af kameraer og batteriets størrelse.

Det har så omvendt den fordel, at Concept udgaven vejer noget mindre end den normale OnePlus 11 telefon, man kan købe i danske butikker.

Resten af Concept telefonen ser i øvrigt ud til at have stort de samme specifikationer som den normale model….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elcykel styres som et fly