Nokia lettere at reparere

Ultimativt gear for racerfans

(Foto: Logitech G)

Moderne computerspil drejer sig ikke kun om at skyde modstandere, samle præmier i virtuelle landskaber eller prøve at holde et fly i luften.

Racerbil-spil hører også til de mest populære spil-kategorier både på verdensplan og hos danske gamere.

Problemet med racerspil, der f.eks. skal give Formel-1 stemning hjemme i stuen, er bare, at de fungerer bedst, når man køber en hel bunke ekstra-udstyr til dem.

(Foto: Logitech G)

Det kan f.eks. være rigtige rat og pedaler, men så kan man jo ikke bare ligge henslængt foran skærmen med en almindelig controller til en spilkonsol i hånden.

En af verdens største fabrikanter af pc-tilbehør – Logitech – er nu gået sammen med sæde-specialisten Playseat for at skabe den optimale stol til racerspil.

Den hedder Trophy – Logitech G Edition og koster 599 dollars eller ca. 4.300 kroner. Dertil skal man så lægge 1.000 dollars for Logitech G Pro racerrat og pedaler.

(Foto: Logitech G)

Det hele ender med at blive næsten lige så dyrt som racerbilen selv. Men ok – hvad gør man ikke for sin hobby og lidenskab.

Logitech har bygget videre på Playseats etablerede Trophy stol, der skal være meget behagelig at sidde i. Ikke kun 15 eller 20 minutter ad gangen.

Racerstolen er således fyldt med Playseats specielle ActiFit materiale, der leder varme væk og samtidig skaber luft-cirkulation omkring brugeren.

Stol og stativ skaber et åbent cockpit design, der kan skræddersys til brugeren. Hele herligheden vejer kun 17 kilo takket være en rundhåndet anvendelse af kulfiber.

Racerbil-simulatoren kræver god plads, for man skal jo også tænke i store skærme som supplement til stol og rat.

Alligevel hævder Logitech, at stolen er nem at stuve væk. Det må være en overdrivelse, for stol og stav kan ikke foldes sammen eller er forsynet med bærehåndtag.

Ud fra billederne ser det ud til, at man kun mangler sikkerheds-seler og et par kopholdere til Monster eller Red Bull drikkevarer. Sidstnævnte er jo også storsponsor med egen Formel 1 stald….

(Foto: Logitech G)

(Foto: Logitech G)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia lettere at reparere