Spotify lader OpenAI tale

Dyr lyd meget billigere

WH-CH720N (Foto: Sony)

Sony har længe levet højt på sine fornemme WH-1000XM5 hovedtelefoner, der leverer en suveræn god lydkvalitet. Desværre med et tilsvarende højt prisskilt på.

Nu har Sony åbenbart lært lektien, når man gerne vil have et stort publikum til sine produkter.

Firmaets nye WH-CH720N hovedtelefoner indeholder samme V1 processor til aktiv støjreduktion (ANC) som storebror, men til en meget mere overkommelig pris. Nemlig 1.200 kroner.

WH-CH720N (Foto: Sony)

For de penge får man et sæt klassiske ”over-øret” hovedtelefoner, der formentlig er markedets bedste til en budget-venlig pris.

Den avancerede Sony V1 chip bruger bl.a. to mikrofoner i hver hovedtelefon-kop til at fange støj og anden generende lyd.

Den blokeres øjeblikkeligt i et niveau, som brugeren selv kan indstille i 20 niveauer i den medfølgende Sony Headphones Connect app.

Begge de nye Sony hovedtelefoner har multipoint connection, så de kan bruges sammen med flere lydkilder på samme tid. (Foto: Sony)

Mikrofonerne bruges i øvrigt ikke kun til støjreduktion. De skal også forbedre lydkvaliteten, når hovedtelefonerne bruges som headsæt til håndfri telefoni.

Til det formål har Sony indbygget en ny Wind Noise Reduction Structure omkring mikrofonerne, som skal holde både musik og stemmer fri for forstyrrelser.

Med 192 gram er Sony CH720N samtidig Sonys letteste trådløse hovedtelefoner med ANC støjreduktion.

WH-CH520 koster kun det halve, men må så undvære den avancerede støjreduktion. (Foto: Sony)

 

Det skal gøre dem mere behagelige at have på i timevis. Det hjælpes også på vej af store ørepuder, der har en overflade af syntetisk læder.

Trods den lave vægt er det lykkedes for Sony at indbygge et batteri, der holder hovedtelefonerne i gang i op til 35 timer med støjreduktionen tændt.

En ekstra time kan man sikre sig en time ekstra ved at lade hørebøfferne sidde tre minutter i stikkontakten.

Sony WH-CH720N fås til 1.200 kroner fra marts i farverne sort, blå og hvidt.

Hvis man ikke har brug den aktive støjreduktionen, eller pengepungen er mere stram, kan man få samme lydkvalitet i de billigere Sony WH-CH520 hovedtelefoner.

De er også trådløse og har som deres store attraktion, at de kan spille hele 50 timer på en opladning. Desuden er de lidt mindre fysisk og vejer 147 gram.

WH-CH720N (Foto: Sony)

Sony WH-CH520 kommer også med hurtig opladning, så man får 1,5 timers spilletid ud af et ophold i stikkontakten på tre minutter.

Lillebror WH-CH520 kommer i kulørerne beige, sort, blå og hvid til en pris af kun 550 kroner. I butikkerne lander hovedtelefonen i marts.

Begge de nye Sony hovedtelefoner kommer med Multipoint teknologi, så de er nemme at bare med forskellige signalkilder via Bluetooth. De kan samtidig styres med stemmen via både iOS og Android….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify lader OpenAI tale