Lad IKEA tjekke din luft

B&O hopper i Formel 1

(Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen er kendt for smukt design og god lyd, men hastighed og race er normalt ikke noget, man forbinder med de danske audio- og tv-veteraner.

Det skal der åbenbart ændres seriøst på. I hvert fald har B&O indgået et partnerskab med den nok mest kendte repræsentant for Formel 1 – nemlig Scuderia Ferrari.

Samarbejdet med de hurtige italienerne medfører bl.a, at B&O’s velkendte logo kommer til at pryde de Ferrari Formel 1 racere, som Charles Leclerc og Carlos Sainz skal køre i den nye 2023 sæson.

Samtidig vil B&O arrangere events i sine butikker, hvor Formel 1 atmosfæren kan opleves på firmaets tv og højttalere, som om man selv var til stede ved racerbanen.

Formentlig får vi også en række B&O produkter at se, som bliver lakeret i de røde Ferrari farver.

Struer-folkene skal jo gerne tjene nogle af de mange penge hjem, som man investerer i sin Formel 1 markedsføring.

B&O’s logoer bliver ikke placeret på de mest synlige steder af Ferrari raceren – nemlig på indersiden af spoiler-vingen bagpå. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Den slags har Struer-folkene stor erfaring med. B&O har bl.a. lavet special-udgaver af sine højttalere og øretelefoner til franske modefirmaer og schweiziske fabrikanter af løbesko.

Oplagt vil f.eks. være B&O’s Portal gamer-hovedtelefoner i Ferrari outfit. Så kan køberne sidde hjemme foran pc’en eller spillekonsollen og føle sig ekstra involveret med et racerspil på skærmen.

Bang & Olufsen vil være fysisk til stede under Formel 1 løbene, hvor man sammen med Ferrari vil installere flere af sine high-end produkter som f.eks. Beolab højttalere, soundbars og tv-apparater.

Så må man håbe, at menneskene, der besøger B&O under Formel 1 løbene, stadig kan høre noget efter at have været tæt på racerbilernes øredøvende larm.

Den nye Formel 1 sæson indledes med Bahrain Grand Prix den 5. marts. Årets sidste Formel 1 løb afvikles lige om hjørnet i forhold til Bahrain – nemlig i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater den 26. november.

Sidste år tog Bang & Olufsen i øvrigt et første og lidt mere forsigtigt skridt ind i racer-sporten ved at underskrive en fler-årig kontrakt med Williams Formel 1 teamet.  Samarbejdet med Williams skal fortsætte, selvom Ferrari nu er kommet på banen….

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad IKEA tjekke din luft