Her er verdens dyreste elbil

Apple på vej med nye iMacs

(Foto: Apple)

Der har været meget stille omkring Apples iMac computere, hvor skærm og pc er bygget sammen.

Til gengæld fortæller Apple løbendc nyt omkring MacBooks og den store Mac Pro stationære computer, der har fået de nyeste og meget kraftige M2 og snart M3 processorer ombord.

Mange grafikere og layout-folk bruger imidlertid iMac, fordi den – bortset fra skærmens bredde – fylder ganske lidt på skrivebordet.

Den seneste store iMac nyhed kom i 2021, hvor Apple lancerede modellen med 24 tommer skærm. Til gengæld har vi ikke fået en større 27-tommers variant eller en iMac Pro med stærkere processor.

Ifølge nyhedstjenesten Bloomberg er der nu udsigt til, at Apple præsenterer en ny kraftigere iMac 24 tommer. til efteråret. Samtidig er det sandsynligt, at Apple også har en 27-tommer udgave klar.

Apple vil tilsyneladende vente med at vise nye iMacs, indtil den nyeste M3 generation af processorer er klar. I stedet hopper man over den nuværende M2.

Apple ventes at lancere flere nye Mac i år. Indtil videre har vi set den nye Mac Mini og MacBook Pro. Det næste ser ud til at være iMacs….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens dyreste elbil