Unge siger nej til hjemmekontor

Lad køleskabet spille musik

(Foto: Muzen Audio)

De fleste mennesker bruger deres køleskabs-dør som info-table for hele familien.

Det er jo her, både ung og gammel kigger forbi flere gange om dagen for at finde noget at spise eller drikke.

Derfor er køleskabet oplagt til at anbringe huske-sedler, børnenes skoleskemaer, postkort fra familien eller invitationer til events og arrangementer.

Normalt bruger man tape eller små magneter til at placere sedlerne på køleskabs-døren, der hurtigt forvandles fra en ensartet og neutral overflade til et patchwork af kulører.

(Foto: Muzen Audio)

Nogle enkelte køleskabs-fabrikanter som f.eks. Samsung har fundet på at indbygge et stort touch-display i køleskabs-døren.

Her kan man så synkronisere sine beskeder med e-mailen og kalender på pc eller mobiltelefon. Desuden kan skærmen på køleskabet bruges til at se tv eller deltage i video-møder.

Muzen Audio går en helt anden og meget mere enkel vej med sin nye køleskabs-gadget. Det er en lille Bluetooth højttaler, der forvandler køleskabs-døren til en stor membran.

Helt bogstaveligt: Muzen anvender nemlig den såkaldte ”bone conduction” teknologi til at transportere lyden.

(Foto: Muzen Audio)

Den kendes bedst fra hovedtelefoner, der udnytter vibrationer i menneske-kroppens rygrad til at flytte toner, musik og stemmer op til øret, uden at det skal lukkes af propper eller dækkes til med en hovedtelefon-kop.

Den nye Muzen OTR Sticker bruger ikke magnet til at holde sig fast på køleskabs-døren. Den ville formentlig genere lyden fra selve højttaleren, der har sin egen magnet.

I stedet benytter OTR en suge-mekaniske, der kan holde den skægge lille højttaler fast på både køleskabe og alle mulige andre jævne overflader.

Jeg kunne f.eks. godt forestille mig, at man kunne få et helt andet lydbillede, hvis man anbragte Muzen på en låge af træ end en metalflade som på et køleskab.

Hvis man holder den lille højttaler sådan, kommer der nok ikke så meget lyd ud af den. Helt anderledes, når den anbringes på et køleskab eller en skabsdør af træ- (Foto: Muzen Audio)

Designet er som en klassisk transistor-radio i miniformat. Ganske dekorativ, fordi Muzen nyheden også fås i flere grundfarver.

Som nævnt rummer Muzen Audio OTR Sticker højttaler Bluetooth, så man nemt kan streame lyden fra en mobiltelefon over på køleselskabet.

Prisen er tilmed meget overkommelig. 27 dollars eller ca. 180 kroner koster nyheden online.

Har man forelsket sig i designet af den lille køleskabs-højttaler, kunne det måske også være en idé at kigge på Muzens anden, lidt større nyhed.

(Foto: Muzen Audio)

Det er en OTR Metal Portable kombination af en FM-radio og en Bluetooth højttaler. Hele herligheden fremstår i en retro radio, der kan spille musik i fem timer på en batteri-opladning.

Den seneste udgave fremstår i en ret dekorativ creme-farve med brune knapper.

Som ekstra-udstyr kan man købe en lille lampe, der kan programmeres til at slukke og tænde på bestemte tidspunkter. Er det f.eks. sengetid, viser lampen et ”good night” sammen med, at lys og musik dæmpes.

Den skægge kombi er forsynet med en 1,6 tommers fuldtone højttaler, der kan levere fem watt effekt via Bluetooth og to watt på radioen. Ud over Bluetooth 5.0 er der også et Aux-stil til en ekstern lydkilde via kabel.

Muzens OTR Metal Line Friends Portable FM Radio BT Speaker kommer komplet med kabler, bærepose, bærerem og bæreæske. Den koster 135 dollars eller ca. 940 kroner….

Som ekstra udstyr til fm-radioen fås en lille lampe. (Foto: Muzen Audio)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unge siger nej til hjemmekontor