Lad køleskabet spille musik

Her er verdens letteste mus

(Foto: Razer)

Mens computere og skærme ikke kan blive tunge og stærke nok til moderne gamere, der udfordrer sig selv og vennerne i verdens mest avancerede computerspil, skal det være helt omvendt med andet af tilbehøret.

Ligesom en Formel-1 racerbil skal computer-musen f.eks. være så let og handy som muligt. Lige meget, om den bagefter ligner et skelet mere end en pænt afrundet styre-gadget til pc’en.

Tag nu bare den nye Viper Mini Signature Edition mus fra spil-specialisten Razer. Med kun 49 gram på køkkenvægten er den Razers hidtil letteste.

(Foto: Razer)

Samtidig er den formentlig markedets dyreste med 320 euro eller ca. 2.400 kroner. Det er i samme prisklasse pr. kilo som mærkevare parfume eller blæk til printeren målt i liter.

Razer har bygget sin ultra-slanke mus i en legering af magnesium letmetal. Coveret er fyldt med huller for at spare i vægt.

Selvom musen ser meget spinkel ud, er den faktisk mere solid end de fleste af sine rivaler, der kommer med ”hele tøjet på.”

(Foto: Razer)

Skelettet i computer-musen er nemlig opbygget i en bikage-lignenede struktur, som man hverken kan knuse med sin næve eller tager skade af lidt voldsom action foran computer-skærmen.

Indendørs sidder desuden Razers særlige Focus Pro 30K optiske sensor, der har en ekstrem følsomhed på 30.000 punkter pr. tomme (DPI).

Dertil kommer Razers HyperSpeed Wireless teknologi og nye Gen-3 switches, der er så hurtige og præcise, at selv de mest kritiske indholds-leverandører til digitale produktioner må være tilfredse.

Denne slags gamer-mus bruges nemlig ikke kun af spil-freaks, men også ofte af professionelle grafikere, animatorer, app-udviklere osv.

Gamere vil I øvrigt nikke anerkendende til en acceleration på 70G, en bevægelses-nøjagtighed på 99,8 procent eller en hastighed på 750 tommer pr. sekund.

Med den nye super-mus følger en dongle til trådløs kommunikation på 4.000 Hz. Musens indbyggede batteri kan lades op på 90 minutter og kan herefter køre i 60 timer.

Ud over de rene racer-lignende værdier leverer Razer sin nye mus med særlige glas-fødder til musemåtten. Og ikke blot af glas, men af ridsefast Corning Gorilla Glass 3, som bedst kendes fra dyre mobiltelefoner….

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

 

 

 

1 kommentar

  • Taylah Bunn

    To the leifshows.dk webmaster, Your posts are always well structured and easy to follow.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad køleskabet spille musik