Brugt cykel ok – brugt mobil nej

Større lyd og vandtæt

(Foto: Marshall)

Marshalls små trådløse højttalere er blevet rigtig populære hos det danske mobilfolk.

De handy bokse lyder godt til pop og rock, og så ligner de mini-udgaver af de ”rigtige” Marshalls, som mange berømte bands og solister bruger som højttalere og guitar-forstærkere på scenen.

I dag kommer Marshall så med den hidtil største af slagsen. Middleton hedder den stadig meget kompakte højttaler, der kan spille højere og dybere end nogen af sine søskende.

(Foto: Marshall)

Størst er heller ikke helt korrekt. Marshalls Tufton model fylder faktisk mere sådan rent fysisk, men den er ikke så robust og rå.

Den nye Marshall Middleton fremtræder i et sort og hårdført kabinet, der kan tåle både stød og vand. Højttaleren er således certificeret efter de ret skrappe IP67 krav om vand og støv.

Indendørs har Marshall udvidet til to bas-enheder på hver 15 watt og to diskanter på 10 watt. Dertil kommer to passive ”radiators”, der svinger med på de dybe toner og forstærker bassen.

Middleton har sine fire enheder placeret, så lyden stråler 360 grader rundt. (Foto: Marshall)

Totalt set skal Marshall Middleton kunne levere hele 50 watt i et frekvens-områder fra 50 Hz til 20 kHz. Flot for en højttaler, der ikke fylder mere end 230 gange 109 gange 85 mm og vejer 1,8 kilo.

Ifølge Marshall kan Middletons indbyggede batteri på 9.600 mAh spille i over 20 timer på en opladning, så længe man ikke drejer mere end halvt op for volumen og bas.

20 minutters hurtig-optankning i en stikkontakt giver to timers ekstra spilletid. Et helt fyldt batteri kræver 4,5 timer fra 0 til 100 procent.

Via en særlig Stack Mode kan man anbringe et antal Middleton bokse som en hel lydvæg. (Foto: Marshall)

Det pænt store batteri kan også bruges som powerbank via USB-C kabel for en mobiltelefon, et smartwatch eller et sæt trådløse øretelefoner, der er ved at løbe tør. Højttaleren kan både spille og lade på samme tid.

Det meste af betjeningen foregår via et slags joystick, der bruges til tænd/sluk, volumen og melodi-valg – hop frem og tilbage.

Dertil kommer bas og diskant kontrol samt en separat Bluetooth kanp, der også bruges til Marshalls særlige Stack Mode. Alle er baggrunds-belyst i rødt.

Stack Mode en effekt, hvor man kan bygge en hel lydvæg af op til 60 Marshall Middleton højttalere, hvis man har råd og behov for at spille ekstra højt.

Stack Mode styres via Marshalls Bluetooth app på mobiltelefonen. Effekten fungerer også sammen med Marshalls Emberton II og Willen bokse.

Til sidst skal nævnes, at den nye Middleton har samme ret bløde overflade, der allerede kendes fra de mindre Willen og Emberton modeller.

De betyder, at kabinettet indeholder 55 procent genbrugs-plastik og er helt uden PVC. Den to kilo tunge box kan transporteres rundt i en medfølgende bærestrop.

Marshall Middleton er på markedet fra i dag og koster 2.295 kroner. En creme-farvet udgave skal dukke op hen på foråret….

Middleton er vandtæt efter IP67 specifikationerne. (Foto: Marshall)

(Foto: Marshall)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugt cykel ok – brugt mobil nej