Gamle Apple ting falder i pris

CBB skruer op for underholdning

(Foto: Mika Baumeister / Unsplash)

Det er efterhånden svært at vokse som mobiltelefon selskab i Danmark.

Markedet er så mættet og konkurrencen så hård, at man virkelig skal markere sig med noget godt.

Nogle nye teleselskaber prøver med ekstremt billige priser. Andre lægger ekstra ting oven i abonnementet som f.eks. billig eller gratis adgang til streaming-tjenester.

Telenors lavpris-selskab CBB Mobil har valgt den sidstnævnte strategi. Med sit nye CBB MIX koncept vil man kombinere lave priser med et fleksibelt tilkøb af indhold fra HBO Mac, Tidal, TV2 Play og/eller Viaplay.

I modsætning til andre lignende produkter hos konkurrenter kan CBB MIX brugere selv helt frit sammensætte den underholdning, som de vil se på deres mobil.

Det kan ske måned for måned, og kunderne kan løbende skifte mellem de populære streaming-tjenester til film, tv og musik. Kravet er kun, at man har abonnement på mindst to af dem.

CBB Mobil har prioriteret, at det er eksisterende kunder, der først får tilbuddet om at købe de fire streamingtjenester i CBB MIX til en ekstra fordelagtig intropris.

I løbet af foråret bliver det også muligt for nye kunder at tilvælge CBB MIX, når de opretter sig på CBB.dk, via CBB’s kundeservice eller hos en partner. På længere sigt er der også planer om at videreudvikle konceptet og tilføje flere endnu flere tjenester.

Tilkøb af to streaming-tjenester via CBB MIX skal koste 150 kroner om måneden. Tre tjenester skal man betale 200 kroner for og 250 kroner for fire….

(Foto: CBB Mobil)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle Apple ting falder i pris