Hvem lytter til hvilken musik?

OnePlus kommer med tablet

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) Efter sin fine succes med smartphones i bl.a. Danmark og andre nordiske lande har OnePlus fået lyst til at udvide repertoiret.

Først kom trådløse øretelefoner og smartwatches. Siden tv-apparater, som sælger rigtig godt i bl.a. Indien. Nu kommer så pc-tastaturer og senest en tablet.

OnePlus lægger sig så på samme linie som flere andre store mærker i Kina. Både Huawei, Xiaomi, Lenovo, Honor og ZTE tilbyder en bred vifte af produkter, der går lige fra digitale badevægte, over pc’er til elbiler.

Det næste logiske skridt efter mobiler og tablets ville nok være laptops, men dem holder OnePlus sig nok fra i et stykke tid.

(Foto: OnLeaks / MySmartPrice)

Pc-salget verden over styrtdykker for tiden efter en vild optur under Corona pandemien, og en bedring kan ikke lige ses i horisonten.

Så går det straks meget bedre med billige 4K tv. Dem sælger OnePlus masser af i verdens to største markeder – Kina og Indien.

Om OnePlus også dukker op med tv i Europa og Danmark, må tiden vise. Mange vil jo sige, at der altid er plads til en tid, bare pris og kvalitet er i orden.

Lige nu kan vi dog se frem til de nye OnePlus 11 mobiler og OnePlus Buds Pro øretelefoner, der begge har dansk premiere den 7. februar.

(Foto: OnePlus)

Ved samme lejlighed er det i dag blevet bekræftet, at OnePlus også viser sin første Android tablet. Formentlig kommer også en ny Concept Phone og et gamer-tastatur.

Det er meget lidt, som OnePlus fortæller om sin tablet på forhånd. Kun, at den skal hedde OnePlus Pad, og at nyheden vil kunne fås i grønt.

Desuden afslører de første officielle teaser-fotos, at OnePlus Pad har sit kamera siddende utraditionelt midt på tablettens ryg. Ikke som normalt oppe i det ene hjørne.

Ifølge det kinesiske sociale medie Weibo ventes, at OnePlus vil udnytte sit tætte slægtskab med søster-mærket OPPO.

OPPO har allerede flere tablets til salg på det kinesiske marked. Her kunne især den seneste nye OPPO Pad Air være brugt som basis.

Kinesiske medier spekulerer i, at OnePlus’ første tablet bliver en videre-udvikling af den Pad Air, som søsterselskabet OPPO allerede sælger i Kina og Indien. (Foto: OPPO)

OnePlus vil så ændre i både det ydre design og i specifikationerne, så firmaets egen tablet vil fremstå som et selvstændigt produkt med en egen identitet.

Ikke sådan, som vi tidligere har set det med OnePlus’ billige mobiler, der tydeligvis havde en glorværdig fortid som OPPO eller Vivo telefoner i Kina.

Hvis OnePlus’ første tablet har OPPO’s Pad Air som forbillede, vil vi få en 10,36 tommers LCD-skærm med 2K billed-kvalitet.

Processoren bliver så en Qualcomm Snapdragon 680, der er en god mellemklasse motor. Tablette får formentlig et batteri på 7.100 mAh og muligheden for hurtig opladning med 18 watt.

Prisen vil naturligvis ligge klart under de markeds-dominerende iPads fra Apple. I Kina sælges OPPO Pad Air til 1.700 yuan – svarende til ca. 1.850 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem lytter til hvilken musik?