Messenger får bedre kryptering

iPad pen bliver nålestribet

(Foto: Adonit)

De penne, man kan købe til at skrive på iPads eller Samsungs tablets og smartphones med, er ikke ligefrem sexy. Måske nok i funktion, men bestemt ikke i udseende.

Tværtimod ser tablet-penne normalt ret ferske og kedelige ud. De udstråler slet ikke den pris og det image, som selve tabletten er den store og dyre smartphone skal udstråle.

Hvis man hører til dem, der godt kan lide at skrive med klassiske fylde- eller kuglepenne – sådan nogle i stik med f.eks. Montblanc – er de nye Adonit Star produkter det helt rigtige.

De ligner de to originale fyldepenne til forveksling, men har altså en skrivespids der er skræddersyet til den sarte overflade på touch-displays.

(Foto: Adonit)

Forbløffende nok er det slet ikke dyrt at købe en Adonit skærm-pen. Nogle få hundrede kroner, og man har løftet sit tablet tilbehør op i fornem nålestribet klasse.

Adonit Star pennen til iPad fremstår sort blank metal med en kappe, man kan tage af eller på for at beskytte spidsen. Helt anderledes end det tarvelige hvide design, som Apples egen pen har.

Tilmed har Adonit udformet sin pen, så selv skrivespidsen ligner den fra en ægte fyldepen. Nærmest en perfekt illusion, som advokater og administrerende direktører sikkert vil elske.

Funktionen er ellers den samme som på andre penne til skærm-skrivning.

(Foto: Adonit)

Penne-spidsen er således  én millimeter tyk og kan med den medfølgende app justeres i både følsomhed og skrift-tykkelse.

Adonit Star kræver ingen Bluetooth forbindelse til ens iPad. Dens indbyggede batteri kan holde til 11 timers notater, underskrifter og tegninger.

Bagefter sættes den til opladning via et USB-C stik, hvor fire minutters optankning giver energi til en ekstra times arbejde.

Adoni thar versioner af den fornemme pen til både iPad og Android. Med 50 dollars eller ca. 350 kroner koster den kun det halve af Apples egen – og langt fra så elegante – Pencil 2….

(Foto: Adonit)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messenger får bedre kryptering