Politiet tester elbiler

Her er 5G mobil til under 2.000

Moto G73 5G, (Foto: Motorola)

Hvis der er to mobiltelefon-mærker, som har rigtigt mange modeller, er det Samsung og Motorola.

Faktisk har de så mange i flere forskellige serier, at det kan være svært at overskue, hvilken telefon man skal vælge. Mange af dem ligner hinanden rigtig meget i specifikationer og pris.

Samsung i Danmark forsøger i det mindste at lægge et filter på, så vi ikke skal overfyldes med mobil-modeller.

Lidt modsat Motorola, der sender den ene nye telefon ud på det nordiske marked efter hinanden – og med korte mellemrum.

Det sker også i dag, hvor Motorola præsenterer fire nye smartphones i økonomi-klassen. Tre i den populære moto G-familie og en enkelt ny i E-serien, som man kun skal betale 900 kroner for.

Her ses de tre nye Motorola telefoner i G-serien. (Foto: Motorola)

Den mest interessante Motorola nyhed er moto G73 5G til 2.499 kroner. Det er en pæn stor mobil med 6,5 tommers LCD-display.

Det viser Full HD+ grafik og er med sine 120 Hz billed-opdatering hurtig nok at håndtere de fleste moderne videospil.

Motoren ombord er MediaTeks Dimensity 930, der passer godt til en mellemklasse-mobil. Processoren kommer som standard med 8 GB RAM og 256 GB RAM. Det er meget fint for prisklassen.

På ryggen sidder et firkantet kamera-modul med et 50 megapixel hoved-objektiv. Det assisteres af en super-vidvinkel på 8 MP og en selfie skyder på 16 MP på fronten.

Batteriet er på pænt store 5.000  mAh og kan oplades med 30 watt. Det lyder ikke imponerende, men det et trods alt hurtigere end både Samsungs Galaxy telefoner og Apples iPhones.

Moto G53 – 5G til under 2.000 kroner. (Foto: Motorola)

Indendørs sidder også to stereo-højttalere med Dolby Atmos surround effekter, mens finger-aftryks-skanneren er placeret i tænd/sluk knappen på mobilens side.

Endelig leveres Motorola G73 5G med det rene Android 13 styresystem uden ekstra brugerflader ovenpå. Telefonen kan købes i kulørerne Midnight Blue og Lucent White.

Lillebror moto G53 kommer med 5G til 1.999 kroner. Telefonen har samme skærm og batteri som G73. Forskellene skal findes i processor, hukommelsens størrelse og udbuddet af kameraer.

Motoren er en Qualcomm Snapdragon 480+ med 4 GB, 6 GB eller 8 GB RAM og et lager på enten 64 eller 128 GB.

Hovedkameraet er også på 50 megapixel, mens vidvinklen er erstattet af en makro-linse på 2 MP. Selfie-skyderen er også kun i 8 MP kvalitet.

Udvalget af farver omfatter Ink Blue, Pale Pink og Arctic Silver.

Moto G23 telefonen til 1.600 kroner. (Foto: Motorola)

Den tredje nyhed i Motorolas G-familie er moto G23 til 1.599 kroner. Til den pris får man ikke 5G, men må nøjes med en MediaTek Helio G85 motor og 4G.

Skærmen er på 6,5 tommer ligesom på de større søskende og hurtig i prisklassen med 90 Hz refresh rate.  Til gengæld er billedkvaliteten mere beskedne HD+.

De tre kameraer ser ud til at være identiske med dem på moto G53. Kulørerne, man kan vælge imellem, er Matte Charcoal og Pearl White.

Endelig har Motorola også den helt billige moto E13 til 899 kroner. Den har samme størrelse, men langsommere 6,5 tommers skærm i HD+ kvalitet som G23.

Man får kun et enkelt hovedkamera på 13 megapixel og en selfie-skyder på 5 MP. Telefonen kan købes i enten Cosmic Black eller Creamy White.

Alle de fire nye Motorola smartphones vil lande i danske butikker til marts….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politiet tester elbiler