Her er 5G mobil til under 2.000

Brug LEGO på skrivebordet

(Foto: Ibrahim Can Erdincmer / Behance)

Jeg har skrevet mange gange, at man stort sket kan skabe alt ved hjælp af LEGO klodser.

Én ting havde jeg dog glemt at nævne, nemlig popmelodier der spilles overalt. Ed Sheeran skrev nemlig teksten til sit store hit ”Shape of You”, da han legede med LEGO klodser.

I dag vil jeg så vise, at cheferne i LEGO’s førerbunker i Billund burde overveje at gå ind i it og tilbehør til computere, gadges, mobiltelefoner osv.

(Foto: Ibrahim Can Erdincmer / Behance)

Ikke med spil og film. Dér er LEGO allerede, men med hardware der udnytter både LEGO’s geniale modul-opbygning og moderne teknologi.

Med LEGO Brick har den tyrkiske designer Ibrahim Can Erdincmer skabt en fleksibel og trådløs oplader, som kan bruges til at fylde ny energi på mobiler, smartwatches og øretelefoner.

Ledninger og elektronik gemmes under overfladen. Det eneste, man ser, er LEGO. Klodserne kan tilmed klikkes frit sammen, så man f.eks. kan vælge, om ens smartphone skal ligge ned eller stå lodret, mens den lades op.

Modsat færdig-købte ladestativer eller -måtter appellerer LEGO Brick til brugernes fantasi og kreativitet:

De kan f.eks. bygge små scener fra deres yndlings-film, der kranser lade-panelerne. De kan selvfølgelig også pyntes med bonsai-træer i LEGO, modelbiler, figurer.

Grænserne ligger kun hos brugeren selv, og at man har investeret i LEGO Brick bundpladsen, der indeholder al nødvendig elektronik.

(Foto: Ibrahim Can Erdincmer / Behance)

På billederne til denne artikel ser man den trådløse oplader, en terningformat lampe, en lille Bluetooth højttaler og en smart lille indikator til at vise batteri-niveauer.

Andre oplagte moduler kunne f.eks. være , et bordur eller en digital fotoramme. Alle bygget i LEGO naturligvis.

Lige nu er LEGO Brick kun et koncept – udtænkt af en kreativ designer i den tyrkiske by Izmir. Brick kunne dog sagtens blive en realitet i million styks format, hvis LEGO fanger ideen….

(Foto: Ibrahim Can Erdincmer / Behance)

(Foto: Ibrahim Can Erdincmer / Behance)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er 5G mobil til under 2.000