Mere smart lys fra IKEA

Store billeder lige i hånden

(Foto: LG)

Ordet handy er nok det helt rigtige ord, når man skal beskrive LG´s nye video-projektor.

LG CineBeam Smart Portable Projector PF510Q DLP vejer nemlig kun et kilo og måler beskedne 14,7 gange 6,6 gange 14,7 centimeter.

Den kan altså nemt forsvinde ned i en rygsæk eller plastik-pose på vej til næste præsentation, tv-fremvisning eller computerspil i stort format.

For stort bliver billedet fra den lille boks. Fra 30 til 120 tommer på en væg eller lærred. Kvaliteten er Full HD og med støtte af dynamiske HDR billeder.

Til gengæld kan den nye ikke køre på batteri. Den kræver en stikkontakt i nærheden. Desuden er lysstyrken ret beskeden med 450 ANSI. Det betyder, at man kun kan bruge den i ret mørke omgivelser – ikke direkte ude i solen.

(Foto: LG)

Hjertet i den nye LG mini-projektor er fire LED-lamper, der skal have en levetid på 30.000 timer. En stereo-forstærker er indbygget. Det samme er en fem watts højttalere.

I praksis får man dog meget mere ud af CineBeam PF510Q DLP ved at koble to trådløse Bluetooth højttalere på. Så kan ikke kun billedet, men også lyden blive stor.

LG bruger styresystem webOS22, der giver adgang til populære streaming tjenester som Disney Plus. Amazon Prime Video eller Apple TV Plus.

Projektoren er samtidig kompatibel med Apple AirPlay 2 og Apple Home. Dertil kommer Android enheder via Screenshare funktionen. Desuden har den lille nyhed to HDMI-porte, USB-C og Ethernet stik.

Lige nu kender jeg kun den amerikanske pris på den handy fremviser. Den er på 600 dollars eller ca. 4.200 kroner. En officiel dansk pris kommer nok senere….

(Foto: LG)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere smart lys fra IKEA