Din næste iPhone taler indisk

Mere smart lys fra IKEA

(Foto: IKE

IKEA udvider hele tiden sit udvalg af ”smarte” lysprodukter uden at slå på tromme for dem. Med deres lave pris kunne de da ellers godt have fortjent lidt mere opmærksomhed.

Det gælder f.eks. de nye Pilskott lofts- og gulvlamper, der går direkte efter samme publikum som Philips med Hue produkterne.

Begge lamper benytter striber af LED-pærer, som kan fjernstyres via IKEA’s HOME app på mobiltelefonen eller Trådfri lysdæmper.

Til gengæld ser de ikke ud til at være kompatible med den nye Matter standard, der gør det muligt at betjene smarte ting i hjemmet på kryds og tværs af mærker og fabrikanter.

(Foto: IKEA)

Den nye Pilskott loftslampe har en hvid lysstyrke på 16,5 watt, når de ikke er dæmpet. Ifølge IKEA skal de kunne lyse i 25.000 timer, hvilket svarer til tre år med lamperne tændt døgnet rundt.

Pilskott pendlen hænger fra loftet i to wirer. Den måler 970 millimeter i bredden og har en pris på 599 kroner.

Pilskott gulvlampen koster det samme og ligner nærmest et stort og slankt U eller en stemmegaffel i design. Lysstyrken er her 14,5 watt eller 700 lumens.

Relativt ny hos IKEA er også Stänkregn. Det er en såkaldt ringlampe med LED-pærer, som bruges af influencere og bloggere til video-optagelser.

(Foto: IKEA)

Da IKEA Stänkregn monteres direkte på pc-skærmen, vil lampen også være velegnet til video-møder og -chat.

IKEA tager kun 69 kroner for Stänkregn. Det er billigt for en ringlampe, hvor man kan indstille både farve-temperatur og lysstyrke.

Nok så smart er en integreret lysdæmper, så man nemt kan slukke, tænde og justere lyset ved hjælp af en enkelt berøring med en finger.

IKEA Stänkregn får strøm fra pc’en via et USB-kabel….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din næste iPhone taler indisk