Så dyrt er det at overtræde GDPR

JBL vil grave i rillerne

(Foto: JBL)

Dengang amerikanske JBL var kendt som en af verdens bedste fabrikanter af Hi-Fi højttalere, blev størstedelen af tonerne leveret af vinylskiver og gode grammofoner med bittesmå diamantnåle-

Nu – mange år senere vender JBL tilbage til pladerillerne. Måske lidt overraskende, for de fleste af dagens JBL højttalere bruges nok til digital og streamet musik.

Ikke desto mindre udsender JBL til sommer sin første pladespiller. Spinner BT er meget klassisk I designet, men indeholder den nyeste Bluetooth 5.2 teknologi.

På den måde kan den nye pladespiller bygge bro mellem den gammeldags måde at føre lyden frem på – via kabler – og den nye trådløse.

Spinner BT kan således parres direkte med f.eks. bærbare højttalere, soundbaren under tv-skærmen eller hoved- og øretelefoner via Bluetooth.

Samtidig med sin nye pladespiller lancerer JBL også en integreret Hi-Fi forstærker i klassisk design. (Foto: JBL)

Hi-Fi generne har JBL heldigvis ikke glemt.

I forbindelse med Bluetooth bruges således AptX HD kodning til at overføre lydgengivelsen fra vinylpladerne.

Desuden rummer JBL Spinner BT en egen for-for-forstærker, der sørger for, at pladespilleren kan forbindes direkte – og uden kvalitetstab – til stereoanlæg uden egen phono-indgang.

Pladespilleren er bælte-drevet og har elektronisk styring af de to hastigheder 33 og 45 omdrejninger pr. minut. Kabinettet er i sort-lakeret træ med elementer af JBL’s signatur-farve orange.

Som pick-up har JBL valgt en moving magnet type fra japanske Audio Technica. Totalprisen kommer til at ligge på 425 euro eller ca. 3.200 kroner.

JBL nøjes dog ikke med at satse på en Hi-Fi pladespiller. JBL kommer også med både en integreret SA550 forstærker, en MP550 medie-afspiller og en CD350 cd-afspiller. Alle i klassisk design og gengivelse i Hi-Res kvalitet….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dyrt er det at overtræde GDPR