Acer går ind i motions-cykler

LG tv bliver mere intelligente

Signature OLED M3. (Foto: LG)

Gennem 10 år har LG været verdens største fabrikant af OLED-tv. Dét jubilæum fejrer den sydkoreanske elektronik-gigant med en hel stribe 2023 nyheder, der præsenteres i disse dage på CES Show messen i Las Vegas.

Spændende er bl.a. LG’s OLED evo G3 tv-apparater i 4K kvalitet, der skal indeholde mere kunstig intelligens (AI) end noget andet fjernsyn på markedet.

Intelligensen sidder i LG’s hjemme-udviklede α9 AI Processor Gen6. som kan lære brugernes adfærd og typiske favoritter at kende og automatisk indrette sig derefter. Det gælder både med hensyn til billede og lyd.

En 4K tv-skærm på 97 tommer fylder godt op på stuevæggen. (Foto: LG)

Kunstig intelligens sidder også i AI Picture Pro teknologien, der kan forbedre opskalering af billedet og bedre, mere naturlige billeder.

Kredsløbet kan desuden fange og udnytte hurtige objekter i tv-visningen, så billedet bliver mere dynamisk i formen HDR kvalitet.

En tredje ny finesse i de nye OLED evo G3 tv fra LG er en såkaldt Brightness Booster Max. Det er en computer-styret lyskontrol, der kan øge skærmens lysstyrker med op til 70 procent.

LG OLED evo G3. (Foto: LG)

Hvis tv bare ikke kan blive store nok, byder LG på sit nye Signature OLED M3. Det kan vise et 4K i 97 tommer og med en lynhurtig billed-opdatering på 120 Hz. På den måde bliver LG tv’et også fremragende som kæmpe skærm til computerspil.

Det nye Signature tv kan fungere trådløst og næsten uden kabler. Kun strømledningen er tilbage, fordi tv’et henter sit billede via Wi-Fi og sender sin lyd trådløst til en LG soundbar.

Det store Signature fjernsyn fås også med en separat Zero Connect boks, som man kan gemme usynligt af vejen i stuen.

LG OLED evo G3 tv med 4K kvalitet. (Foto: LG)

Boksen giver bl.a. mulig for real-time video og audio transmission samt en renere tv-visning uden forstyrrelser.

Boksen rummer adskillige stik, hvor man kan forbinde kabler til f.eks. HDMI enheder, fiberkabel, set-top bokse, spille-konsoller og soundbar højttalere til.

På nuværende tidspunkt har LG ikke besluttet, hvilke af de nye tv-modeller der skal markedsføres i Danmark. Derfor kan jeg hverken oplyse om pris eller leverings-tidspunkt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acer går ind i motions-cykler