Norlys indtager hovedstaden

Vil Elon Musk træde tilbage?

(Foto: Gizchina / Weibo)

Den efterhånden laaange historie om Twitter har fået et par ekstra kapitler, efter at det sociale medies nye ejer – mange-milliardæren Elon Musk – nu vil træde tilbage fra posten som administrerende direktør (CEO) i selskabet.

Samtidig understreger Musk, at han under ingen omstændigheder vil sælge Twitter, som han købte for 315 milliarder kroner i oktober.

I søndags kørte Musk en rundspørge blandt Twitters brugere, hvor han spurgte dem om, hvorvidty han skulle fortsætte som topchef eller træde tilbage.

Et flertal af Twitter brugere bad Musk forsvinde. Hans første reaktion på afstemningen var typisk:

Musk ville kræve, at kun betalende medlemmer af Twitter kunne få lov til at stemme. Det store flertal af gratister måtte ikke sige deres mening.

Natten mellem tirsdag og onsdag ser det dog ud til, at milliardæren vil trække fra posten. Det er dog langt fra sikkert, at det vil ske.

Elon Musk er kendt for at skifte mening hurtigt, og en eventuel dato for sin tilbagetræden er heller ikke offentliggjort.

Til gengæld skriver Musk i sine tweets, hvad der kan være sandt nok: ”Det vil kræve, at vi kan finde en, der er tåbelig nok til at tage jobbet.”

Selvfølgelig er der en risiko for, at et direktør-skifte kun vil være kosmetisk. Musk vil næppe afgive den reelle magt, hvilket bekræftes af, at han melder ud, at han ikke har i sine at sælge Twitter.

Under alle omstændigheder bliver det et helt anderledes Twitter, som en eventuel ny direktør skal overtage.

I de senere måneder har Twitter mistet mange millioner brugere og nok så vigtigt – Twitter er styrtdykket i image og anseelse.

Dertil kommer, at 70 procent af Twitters ansatte enten er blevet fyret eller har smækket med døren selv….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norlys indtager hovedstaden