Hellere mobil end motion

Hoodie til din spil-controller

(Foto: Microsoft Xbox)

De fleste gamere går i t-shirt eller hoodies. Det siger myten, og den skal man naturligvis tage hensyn til, når man markedsfører produkter og services til denne særlige kategori af mennesker.

Det ved folkene hos Microsoft udmærket. Derfor har software-giganten f.eks. tidligere vist køleskabe i Xbox design. Så har man altid veltempererede drikkevarer og sandwiches ved hånden – og inden for rækkevidde af sin spillekonsol-

Det seneste nye gadget påfund fra Microsofts die er en særlig hoodie, der passer til ens spilcontroller. Så kan den ligge lunt og tørt, når den ikke er i brug. Og bedst – den ligner sin ejer!

(Foto: Microsoft Xbox)

 

På billederne ser Xbox hoodie’en virkelig cool ud. Jeg har ikke selv set den i virkelighed og kommer nok heller ikke til det.

Microsoft har nemlig kun fremstillet det smarte overtræk til control-enheden i et begrænset oplag, og det er naturligvis for længst udsolgt her op til jul.

Heldigvis kan man stadig forudbestille et eksemplar til 25 amerikanske dollars eller ca.   kroner. Levering vil formentlig finde sted i februar næste år.

(Foto: Microsoft Xbox)

Hoodie’en fremtræder i øvrigt i et nydeligt design, der matcher både controlleren og Xbox’ visuelle udtryk:

Den er forsynet med lynlås og fås i farverne i sort eller hvidt. Hoodie’en har sågar udskæringer til arme, selvom jeg ikke mener, at Xbox controlleren har hverken for- eller bagben.

Begge farve-varianter hos Xbox logo’et på bagsiden og Xbox branding på forsiden. Den ville helt bestemt pynte ved siden af din Xbox.

Jeg har set hoodien på Xbox amerikanske hjemmeside. Tilsyneladende sælges den ikke via den danske….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere mobil end motion