Apples elbil kører i 2026

Hårbånd med vellyd i

(Foto: HAKII)

Normalt er hårbånd og øre- eller hovedtelefoner to forskellige ting, selvom de bliver båret af de samme personer. Typisk sports- og fitness-entusiaster eller dem, der gerne vil se sådan ud.

Netop at have både hårbånd mod svedende hår og øretelefoner på kan ofte være et problem. Hårbåndet lukker f.eks. af for lyde udefra, når det lægges hen over ørerne med øretelefoner i.

Det nye HAKII Mix Smart skal løse to fluer med ét smæk. Nyheden er nemlig en hybrid kombination af hårbånd og trådløse øretelefoner, som tilmed indeholder lidt anderledes teknologi.

(Foto: HAKII)

HAKII Mix bruger nemlig Air Conduction, så man ikke skal have ørerne fyldt med silikone propper.

I stedet sender HAKII lyd og music via vibrationer i kraniets ben og knogler – og direkte ned til det indre øre. Selve enheder sidder omkring øret.

Fordelen er, at øret hele tiden er frit. Desuden skal HAKII kunne levere fuld surround sound.

(Foto: HAKII)

 

Spørgsmålet er så, om lydkvaliteten er på højde med klassiske øre- og hovedtelefoner. De første Air Conduction gadges, jeg har hørt, lød ikke helt overbevisende.

Derudover fungerer HAKII Mix helt som almindelige trådløse øretelefoner:

Hårbåndet indeholder f.eks. den nyeste Bluetooth 5.3, og det har to mikrofoner med støjreduktion, der kan bruges til håndfrie telefonkald.

Betjeningen foregår via små knapper på siden af hårbåndet eller via den medfølgende app til mobiltelefonen.

Hårbåndet er naturligvis vandtæt efter IPX5, så sved fra håret ikke skader musik-nydelsen. Beholde HAKII Mix på under bruseren eller til en tur i vandet skal man næppe gøre.

Driverne hos HAKII – højttaler-enhederne – er med 22 millimeter i diameter usædvanligt store. Faktisk dobbelt op i sammenligning med de fleste øretelefoner.

 

Endelig kommer hårbåndet med sit eget integrerede batteri, der kan holde musikken kørende i otte timer på en opladning.

HAKII Mix Smart Headband Headphones fås i to størrelser. Hårbåndet vejer kun 90 gram og har små magnetiske låse i siderne, så det kan tilpasses optimalt til alle hoveder.

Prisen for den usædvanlige hybrid-gadget er 124 euro eller ca. 930 kroner inklusive gratis forsendelse. Nyheden fås i enten sort eller blåt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apples elbil kører i 2026