Rotel forstærker kan det hele

OnePlus giver længere garanti

(Foto: OnePlus)

Tidligere konkurrerede smartphone fabrikanter mest på hardware – skærmenes størrelse, processorens kræfter, antallet af kameraer eller batteriets levetid.

Her kan der efterhånden være svært at kende forskel. Derfor kunne de se ud, som om mobilfabrikanterne fra næste år vil slås om forbrugernes gunst på et nyt område – tjenester og garantier.

I dag er det f.eks. helt normalt, at Android mærker kun lover to opdateringer til styresystemet, inden brugerne må skifte til en ny telefon. I de billige prisklasser kan man sågar opleve garantier, der ikke går ud over en enkelt opgradering.

Opdateringerne er ellers vigtigere, end mange smartphone ejere er opmærksomme på. Lige nu er opgraderinger fra Android 12 til 13 aktuelle, og de sikrer både rettelser af fejl og præsentation af nye features.

Samsung kom først med en garanti på fire Android opdateringer til sine dyreste modeller. Xiaomi er siden fulgt i samme fodspor, og fra 2023 vil også OnePlus være med helt fremme.

Så vil OnePlus give et løfte om mindst fire opdatering af styresystemet. De vil være del af nye modeller som f.eks. den kommende OnePlus 11. De nuværende OnePlus 10 modeller er også omfattet, men ikke ældre eller billigere udgaver.

I praksis betyder det, at de nye OnePlus 11 og 11 Pro vil få automatiske opdateringer til og med Android 17, der formentlig kommer i 2027.

For smartphone fabrikanterne giver den øgede garanti også mulighed for at sole sig lidt mere i bæredygtighed og genbrug. De ekstra opdateringer gør det nemlig muligt at bruge sin mobiltelefon i flere år end tidligere.

OnePlus har i øvrigt allerede taget skridtet mod flere automatiske opgraderinger. OnePlus 8 fik f.eks, tre Android og fire år med sikkerheds-opdateringer.

De billigere OnePlus telefoner i Nord serien har garanti for to Android og tre års sikkerheds-opgraderinger.

Endelig må lavpris-modellerne i OnePlus N-familien nøjes med en enkelt Android og tre sikkerheds-opdateringer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rotel forstærker kan det hele