Her er Europas største batteri

Disse telefoner købte vi i november

 

Galaxy S22 Ultra. (Foto: TheGadgetFlow)

Apples iPhone plejer at være altdominerende, når to af Danmarks største teleselskaber viser, hvilke smartphones der har været månedens mest solgte.

iPhone er fortsat nummer ét hos begge teleselskaber, men var i november truet i sin position hos Telia, mens Apple var mere dominerende før end nogensinde før hos 3. Otte af ti pladser i Top-10 virker helt utroligt.

Ikke overraskende ligger Apples to topmodeller iPhone 14 Pro og 14 Pro Max med i toppen hos både 3 og Telia. Hos teleselskabet 3 for tredje måned i træk.

Spørgsmålet er, om Pro’erne kan holde den position i de kommende måneder, når Apples fabriks-problemer i Kina vil slå igennem via manglende leverancer til Europa.

Apples dyre iPhone 14 Pro modeller var igen Danmarks mest populære i november. (Animation: Weibo)

Allerede nu kan det være svært at skaffe en iPhone 14 Pro og 14 Pro Max i Danmark og få den frem, så den rent fysisk kan ligge under juletræet.

Her er først salgslisten fra 3 for november. De eneste ikke-Apple repræsentanter i Top-10 er Samsung på en femte- og OnePlus på en ottende-plads.

I begge tilfælde med mærkernes topmodeller Galaxy S22 Ultra og 10 Pro, hvilket atter bekræfter, at danskerne går efter flere dyre mobiltelefoner end køberne i andre lande:

 1. Apple iPhone 14 Pro
 2. Apple iPhone 13
 3. Apple iPhone 14 Pro Max
 4. Apple iPhone 14
 5. Samsung Galaxy S22 Ultra
 6. Apple iPhone SE 3rd gen
 7. Apple iPhone 13 mini
 8. OnePlus 10 Pro
 9. Apple iPhone 12
 10. Apple iPhone 14 Plus

Mens kunderne hos 3 helt tydeligt har haft et æble-logo på nethinden, da de valgte ny smartphone i november, har køberne hos konkollegerne Telia været mere alsidige i deres præferencer.

Samsung indtager således hele fire pladser på i månedens Top-10 fra Telia. Det er lige så mange som Apple, men ikke helt så højt placeret på hitlisten som iPhone.

OnePlus har også sneget sig ind med en enkelt model hos Telia. Det samme har Motorola, som man kun ret sjældent ser i Top-10 i danskernes gunst:

 1. Apple iPhone 14
 2. Apple iPhone 14 Pro
 3. Apple iPhone 13
 4. Apple iPhone 14 Pro Max
 5. Samsung Galaxy S22
 6. Samsung Galaxy S22 Ultra
 7. Samsung Galaxy S22+
 8. OnePlus CE2 Lite
 9. Motorola Moto G22
 10. Samsung Galaxy S21 FE

Telia er det eneste af de store teleselskaber, der laver toplister over de telefoner, som bliver indleveret som brugte – typisk i bytte for en ny smartphone.

Som altid er Top-5 hos Telia Recycle helt og aldeles præget af ældre iPhone modeller. Det kan vel ikke være anderledes, når mellem 40 og 50 procent af alle aktive smartphones hos danskerne er fra Apple.

Noget overraskende er dog, at danskerne allerede nu kasserer deres relativt nye iPhone 12. Hos Telia står denne telefon på afskuds-listen, mens den stadig er blandt de 10 mest solgte nye hos 3:

 1. Apple iPhone 11
 2. Apple iPhone XR
 3. Apple iPhone 12
 4. Apple iPhone XS
 5. Apple iPhone 11

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Europas største batteri