Kineserne elsker iPhones

En lygte til det hele

(Foto: Xeter Outdoors)

Hvis du hører til outdoor typerne, der også færdes udendørs her i den mørke årstid, kan du meget vel være målgruppen til den nye Xeter Spark alt-mulig-lampe.

Xeter nyheden kombinerer den traditionelle lommelygte med en pandelampe, cykellys og camping lanterne. Alt sammen opbygget i batteri-drevne moduler, der kan klikkes sammen efter behov.

Centrum i Xeter Spark er en LED-kerne, som de fire moduler anbringes på. Kernen selv har sit eget lille batteri, men ellers sidder de ude i hvert modul

Her er pandelampen i brug. (Foto: Xeter Outdoors)

Lommelygte, pandelampe og cykellygte rummer batterier på 5.500 mAh, mens camping-lygten må nøjes med 3.000 mAh. Den kan til gengæld placeres overalt på flade underlag eller anbringes på vægge og lofter.

De forskellige moduler holdes sammen ved hjælp af små neodymium magneter, så det er nemt at skifte formål med kernen og de forskellige klik-på enheder.

Det skarpe LED-lys i kerne-modulet kan justeres i styrke og fokus ved at dreje på lysenheden eller trykke på små knapper på siden. Alternativt kan man styre lyset trådløst via Bluetooth og en app på mobiltelefonen.

Lys-intensiteten kan indstilles trinløst fra fem lumen i Eco mode og hele vejen op til et strobo-lys med 1.200 lumen i strålerne.

Ifølge designerne af Xeter Spark kan batterierne i hvert modul kunne levere lys på 400 lumen i mindst tre timer på en opladning.

Selve alt-i-én lampen er indpakket i solidt kunststof og er vandtæt efter IP67 standarden. I praksis betyder det, at lygten kan ligge i en meter dybt vand i 30 minutter uden at drukne.

Xeter Outdoors henter i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et komplet sæt til intro-prisen 149 dollars eller ca. 1.070 kroner. Den senere butikspris bliver 223 dollars….

Kerne-modulet med diffuser monteret på kan f.eks. bruges som camping-lampe på bord, væg eller loft. (Foto: Xeter Outdoors)

Xeter Spark kan også bruges som cykellygte, der monteres på styret. Her kan lygten vippes og drejes efter behov. (Foto: Xeter Outdoors)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kineserne elsker iPhones