Kina skal bruge kinesiske chips

Få lidt af månen i dit ur

Col & MacArthur

Mens amerikanske NASA forudser, at der vil bo en hel lille koloni af mennesker på Månen inden år 2030, kan utålmodige entusiaster fordrive ventetiden med at kaste et blik tilbage på, hvornår det skete første gang.

De behøver ikke engang tænde for tv eller streame gamle dokumentar-film på deres laptop, tablet eller smartphone. De kan nøjes med at tjekke klokken på deres armbåndsur, der indeholder en lille del af Månen.

Den lille og eksklusive amerikanske urfabrikant Col & MacArthur har tidligere gjort opmærksom på at bygge specielle ure til de britiske Royal Guards.

Col & MacArthur

Med det nye LUNAR 1969 hylder Col & MacArthur den legendariske Apollo 11 mission, hvor Neil Armstrong som det første menneske satte sin fod på Månen.

Indeni urene ligger et lillebitte stykke af en måne meteorit, som er blevet tested og godkendt af USA’s Lunar and Planetary Institute.

Det dur jo ikke at lægge en hvilken som helst sten ind i et armbåndsur, der koster mellem 3.000 og 20.000 kroner.

Her ses urets hemmelighed i nærbillede. Et lillebitte stykke fra en måne meteorit. Col & MacArthur

Køberne kan sågar betale ekstra og så få uret sendt op med en raket i omløb omkring jorden, inden de får leveret den usædvanlige gadget, når den er landet igen.

Urskiven på LUNAR 1969 bærer et flot billede af månens overflade. Alle seks Apollo missioner er markeret med dato på skiven, og i klokken 12 position finder man det lillebitte fragment fra jordens drabant.

På bagsiden finder man nok en sjov detalje. Her har Col & MacArthur anbragt et indgraveret billede Neil Armstrongs første fodspor på Månen. Cool idé!

LUNAR 1969 uret kan købes i flere varianter med valget mellem f.eks. quartz og Sellita urværker fra Schweiz. Desuden kan man vælge urkasser i enten stål, titanium, kulfiver og i farverne hvid eller anodiseret sort….

På bagsiden af uret er indgraveret en kopi af Neil Armstrongs første fodspor på Månen. Col & MacArthur

Col & MacArthur

Col & MacArthur

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kina skal bruge kinesiske chips