Bærbar strøm til hele boligen

Bedre sound til podcastere

(Foto: Røde)

Der er trendy at producere podcasts og videocasts eller lægge sin egne klip på YouTube, TikTok og Instagram.

De kan sagtens laves med mikrofonen, der sidder i ens mobiltelefon eller i øretelefonerne, men et professionelt lydresultat kræver som regel en bedre mic.

Det er denne voksende målgruppe af indholds-leverandører, som det australske audio-mærke med det dansk-klingende navn Røde henvender sig til.

Den seneste nye mikrofon fra Røde er NT-USB+ med studielyd og nem betjeningen. Nyheden er en alt-i-ét type med USB-stik og kondensator-mikrofon, indbygget for-forstærker og egen Digital Sound Processor (DSP).

(Foto: Røde)

Røde siger, at NT-USB+ leverer en meget klar og præcis optagelse, samtidig med at den opretholder den varme og behagelige lyd, man kender fra mange ældre og mere svært tilgængelige studie-mikrofoner.

Den store forskel til mange andre podcast mikrofoner på markedet er den integrerede for-forstærker med Hi-Fi kvalitet, en 24 bit / 48 kHz analog-til-digital konverter og en DSP-chop, der skærer lavfrekvent støj og baggrunds-larm effektivt bort.

Desuden skal Røde mikrofonen rumme en kompressor, der leverer en ”balanceret sound med punch” – som fabrikanten selv udtrykker det.

USB-C porten sørger for, at mikrofonen kan forbindes uden problemer til både smartphones, tablets og Windows eller Mac computere.

NT-USB+ har desuden en hurtig hovedtelefon udgang uden forsinkelse, så man kan kontrollere sin stemme meget præcist.

Hele herligheden styres af en app på mobiltelefonen eller Rødes gratis Connect software til podcasting og streaming i professionel kvalitet.

Med i den vejledende pris på 229 dollars eller ca. 1.650 kroner følger en tripod stander til bordbrug og et aftageligt filter, der skal forhindre vindlyde fra f.eks. talerens åndedrag.

Røde vil sælge den nye NT-USB+ mikrofon til både podcastere, musikere, sangere, streamere og professionelle radio-speakere….

 

 

(Foto: Røde)

(Foto: Røde)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bærbar strøm til hele boligen