Private ændringer på Fjæset

Her er den kloge dobbeltseng

(Foto: Eight Sleep)

Moderne senge med indbyggede sensorer og varme-legemer – ud over den sovendes krop selv – har været på markedet i flere år.

Den nye Pod 3 fra amerikanske Eight Sleep slår dog alt andet på markedet i den genre. Den løser nemlig også de evige problemer, som dobbeltsenge har. I hvert fald, når der sover to i dem.

Den ene part synes ofte, at vedkommendes madras er for blød eller hård. Så er der for varmt for den ene eller for koldt for den.

Oveni kommer så, at man ikke skal stå op på samme tid og derfor bliver irriteret af et fælles vækkeur.

Alle disse udfordringer Pod 3. Desuden leverer sengen en række helbreds-relaterede informationer, som man eller skal have et smartwatch eller andet udstyr på kroppen for at få.

(Foto: Eight Sleep)

Eight Sleeps brede madras kan opdeles elektronisk i flere områder, så man f.eks. har et køligere underlag i den ene side og et mere lunt i den anden.

Styringen foregår via en smartphone app, der kan ligge på to mobiler samtidig. Så kan begge parter i ægtesengen hver deres del. Det gælder også, hvor hård madrassen er at ligge på.

Sjov og anderledes er den integrerede vækning, som kontrolleres fra app’en. Den foregår ikke med larm og støj, men ved hjælp af tavse vibrationer i brysthøjde og skiftende temperaturer.

Endelig kan den nye Eight Sleep seng holde øje med sine brugeres søvn og sundhed. Via sensorer i madrassen kan Pod 3 måle f.eks. søvn-kvalitet, søvn-forløb og -tid, puls og hjerte-rytme, krops-temperatur osv.

Eight Sleep sælger denne avancerede Pod 3 online til priser fra 3.095 dollars eller ca. 22.500 kroner. Under Black Week er der særlige tilbud. Madrassen fås i størrelserne Full Size, Queen Size, Cali Size og King Size….

Alle super-sengens funktioner og features kan fjernstyres fra en app – opdelt i to halvdele, så hver bruger har sin egen opsætning. (Foto: Eight Sleep)

Madrassen kan både varieres i hårdhed og temperatur. Desuden kan den vække sin bruger med vibrationer og måle brugerens søvnkvalitet og helbred. (Foto: Eight Sleep)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Private ændringer på Fjæset