Elgiganten: Sådan bliver Black Friday i år

Her er det smarte ur til børn

. (Foto: Garmin)

Hvorfor skal det kun være forældre eller halv-voksne teenage søskende, der går rundt med fede smartwatches på armen?

Mobiltelefoner er efterhånden udbredt hos selv små børn, når de kommer i skole, men tidsviserne, de bærer, er stadig barnlige digitale eller analoge ure.

Simple smartwatches til børn har man kunnet købe længe, men de stammer typisk fra ret ukendte mærker.

Det vil Garmin nu ændre på med sit nye Bounce ur, der indeholder mange af de features og den kvalitet, som kendes fra mærkets avancerede smartwatches til voksne.

. (Foto: Garmin)

Garmin Bounce indeholder først og fremmest GPS og et SIM-kort til 4G mobilnet, så forældre og børn kan holde kontakt med hinanden – og de voksne holde øje med, hvor deres unger befinder sig ude i geografien.

Bounce uret arbejder sammen med Garmin Jr. app’en, der installeres på den voksnes smartphone. I den kan forældre f.eks. markere grænser for, hvor langt barnet må bevæge sig hjemmefra.

Krydses den virtuelle grænse, slår app’en alarm på den voksnes mobil og viser på skærmen, hvor barnet befinder sig.

Samtidig kan barnet bruge en særlig ”check in” feature, der automatisk deler dets aktuelle position med forælderens Garmin Jr. App.

Bounce uret arbejder sammen med en app på forældrenes mobiltelefon. . (Foto: Garmin)

Via det nye Garmin Bounce ur kan barnet kommunikere med telefon-samtale, sende sms eller tale-beskeder til forældrene eller naturligvis også omvendt.

Det kræver dog, at ur og mobil-app er godkend til at ”snakke sammen”. Det sker via en app forældrenes mobiltelefon og skal forhindre, at barnet kommer i kontakt med fremmede.

Dertil kommer muligheden for at bruge præ-indspillede tekst-beskeder, stemme meddelelser, emojis og sjove lyd-emojis.

Når barnet er i skole, kan forældrene sætte deres Garmin Jr. i en særlig School Mode eller tænde en forstyr-ikke funktion, så barnet kan koncentrere sig om undervisningen og ikke bliver forstyrret hele tiden af forældres beskeder.

Bounce er pakket robust ind i plastik og er vandtæt nok til en svømmetur. Uret har en flot touch-skærm i farver.

Endelig kommer Bounce med sjove spil ombord plus en aktivitets-måler, der kontrollerer, at barnet ikke er stille-siddende hele dagen, men får rørt kroppen.

Sundheds-målingerne minder om de voksnes og registrerer f.eks. antal skridt, løb, cykling, svømning og hvile-perioder med søvn. I den forbindelse kan forældre tildele pligter og give belønninger for løste opgaver.

For at hjælpe børn med at styre deres tid bedre kan Garmin Bounce bruge et stopur, en alarm og en timer på håndleddet, der fortæller bæreren, hvornår det f.eks er tid til at lave lektier eller skal gøre sig klar til fodbold-træning.

Bounce uret kan sagtens tåle bump fra leg og sport eller en tur i svømmebadet. (Foto: Garmin)

Garmin ser Bounce som en oplagt mulighed for forældre, der synes, at deres barn er for lille til en fuldblods smartphone.

De vigtigste funktioner er de samme, og barnet glemmer eller taber ikke et ur helt så nemt som en dyr mobiltelefon.

Bounce fås i farverne grøn, sort eller lilla. Uret kører i op til to dage på en batteri-opladning og kan købes fra slutningen af november på www.garmin.dk til en pris af 1.399 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elgiganten: Sådan bliver Black Friday i år