Amazon vil sige farvel til 10.000

Mere spræl på øretelefonerne

(Foto: Melody Ehsani / Beats)

De fleste trådløse øretelefoner er designet, så de er så diskrete som muligt. Man skal ikke ligesom med øresmykker se, at man har dem på eller snarere i ørerne.

Helt modsat med hovedtelefoner. Med deres ørepuder fylder i forvejen store dele af bærerens hoved. Dem kan man godt gøre lidt ekstra ud af med f.eks. ægte læder, gyldne detaljer og flotte farver.

Det Apple-ejede Beats mærke kan godt lide at vække lidt opsigt. Derfor har Beats ved flere lejligheder indgået kreative samarbejder med eksterne designere, modefolk, musikere osv.

 

 

Det seneste nye eksempel er en limiteret kollektion af Beats Powerbeats Pro øretelefonerne, som den Los Angeles baserede modedesigner Melody Ehsani har haft fingrene i.

(Foto: Melody Ehsani / Beats)

Den gode Melody er ikke hvem-som-helst i Californiens modeverden. Hun er f.eks. Foot Locker kædens første kreative direktør af kvindekøn.

Derudover har Melody Ehsani arbejdet tæt sammen med bl.a. Nike, Reebok og kendisser som Serena Williams eller rock-gruppen Red Hit Chili Peppers. I den forbindelse skal måske lige nævnes, at hun er gift med gruppens guitarist Flea.

Hendes tøj og smykker er set båret af bl.a. Michelle Obama, Rihanna, Alicia Keys, Beyonce, Billie Eilish, Yara Shakidi og Victoria Beckham.¨

Efter kreativ behandling hos Melody Ehsani er øretelefonerne ikke kun blevet mere farverige end originalerne fra Beats. De har også fået påmonteret små sjove tekstbeskeder.

Den trendy californiske modedesigner Melody Ehsani står bag de sjove nye Beats øretelefoner. (Foto: Melody Ehsani / Beats)

Teksterne forbedrer næppe lydkvaliteten, men giver nok anledning til et smil eller flov rødmen hos dem, der kan læse dem:

De siger nemlig ”If you can read this you’re close” prentet i Ehsanis egen håndskrift.

Efter modifikationen kalder designeren øretelefonerne for ”personlige teleportations enheder”.

Hvad der ligger i det, aner jeg ikke, men tilsyneladende bliver bæreren ikke ”beamet” bort som i visse amerikanske science fiction film og tv-serier.

(Foto: Melody Ehsani / Beats)

Meget åbenlyse er Beats øretelefonernes farveskifte. Den venstre er nu navy-blå og lime-grøm, mens den højre har kulørerne koralrød og lyspink.

Også den medfølgende bæreæske har fået en ny farve – royal lilla. Den kommer med følgende tekster i rødt:

”Package contains immersive teleportation device. Will transport you to otherworldly dimensions. Personal space is needed for most effective results. Vibrate higher.”

De skægge Beats øretelefoner er som nævnt kun fremstillet i et begrænset oplag. Kigger man på Melody Ehsanis hjemmeside, er de tilsyneladende allerede udsolgt….

(Foto: Melody Ehsani / Beats)

(Foto: Melody Ehsani / Beats)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon vil sige farvel til 10.000