Philips tæt på muren

Power sætter rekorder

(Foto: POWER)

Varehus-kæden POWER sætter den ene rekord efter den anden lige for tiden, og årets normalt travleste dag – Black Friday – er først om halvanden uge.

I fredags åbnede POWER Danmarks største elektronik-varehus på 5.000 kvadratmeter i den københavnske forstad Ishøj.

4.000 kunder stod klar om morgenen ved åbningen af POWER Ishøj. Åbningen trak en to kilometer lang bilkø ned på den nærliggende motorvej, som politiet måtte hjælpe med at holde styr på.

Tilsyneladende var de mange mennesker ikke kun ude på at ose og kigge tilbud. De købte også i stor stil, selvom analyser fortæller, at danskerne undgår at bruge mange penge på grund af inflation og stigende priser på dagligvarer, varme og el.

Der var flere kilometers bilkø i Ishøj i forbindelse med åbning af det nye POWER varehus. (Foto: POWER)

På åbningsdagen omsatte den nye POWER får over 36 millioner kroner. Tæller man hele åbnings-weekenden med, lyder tallet på 47 millioner. Det er ny rekord i Skandinavien for hele elektronik- og hvidevare-branchen.

POWER varmede op til åbningen med en massiv tv-kampagne, hvor kædens administrerende direktør Jesper Boysen optrådte personligt næsten som en ny Lars Larsen.

Som en del af åbningen kørte POWER også et storstilet show på det sociale medie TikTok. Her høstede POWER 2,2 millioner likes i løbet af fem timer på en enkelt stream. Det er en ny rekord i Norden, oplyser TikTok.

Blandt de mange produkter, som POWER Ishøj solgte på åbningsdagen, var 1.100 tv-apparater, 1.056 smartphones, 1.000 PlayStation 5 spillekonsoller. 625 laptops, 500 tablets, 300 vaskemaskiner, 600 støvsugere, 350 kaffemaskiner og 275 opvaske-maskiner….

POWER-kædens adm. direktør Jesper Boysen klipper snoren til Danmarks største elektronik-varehus i Ishøj. (Foto: POWER)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Philips tæt på muren