WeShare lukker og slukker

Gør gamle tv smarte

(Foto: StreamView)

Genbrug er i høj kurs for tiden. Det samme er smarte muligheder for at spare penge og udgifter, mens priser på snart sagt alle varer og services stiger med raketfart.

Står du f.eks. med et ældre tv, som du ikke kan nænne at smide ud, fordi det fungerer udmærket, men bare ikke er den seneste nye model, har StreamView et godt forslag.

Den østrigske fabrikant, der har købt sig retten til at bruge Nokia navnet til både at sælge Nokia QLED 4K tv og forskelligt tv-relateret udstyr, har netop præsenteret en ny version af sin populære Nokia Streaming Box 8000.

Det er en lille set-top-box, der kan gøre alle ældre tv moderne og smarte. Eneste forudsætning er, at tv-apparatet skal være forsynet med et HDMI-stik eller en analog audio/video port.

(Foto: StreamView)

På den anden side kan Nokia Streaming Box 8010 også forvandle pc-skærme og monitorer til et smart-tv, hvis det er det, man har brug for.

Endelig kan boksen også gøre et almindeligt tv en alsidig skærm til computerspil og underholdning,.

Bruger man Nokia nyheden til ældre tv, får de adgang til et stort udvalg af apps, streaming tjenester og medie-bibliotekerDet kan f.eks. være både Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV, Spotify og Youtube. Lyden kan forbedres med de integrerede Dolby Atmos og DTS til surround.

Boksen kan betjenes via den medfølgende fjernstyring eller ved hjælp af stemme-kommandoer til Google Assistant. På den måde er man kun få år og sekunder fra f.eks. vejrudsigten eller den seneste biograf-bestseller.

(Foto: StreamView)

I spil-sammenhæng kan man  f.eks. forbinde spil-controllere og musik-keyboardsdirekte til Streaming boksen via Bluetooth. Der er også indbygget Chromecast, så man kan streame fra forskellige mobile enheder..

Dertil kommer, at boksen har HDMI, USB-A og USB-C til eksterne harddiske. Den har en LAN-port til kablede netværk og et stik til optisk kabel, hvor man kan forbinde f.eks. husets hjemme-biograf system.

Opsætningen skal tage mindre end ti minutter. Man skal blot sætte strømforsyningen til og forbinde Streaming box til internet i den ene side og ens gamle tv i den anden.

Boksen kører med Android og kommer med 4 GB RAM og 32 GB lager. Der er tre USB-stik, så man f.eks. kan bruge to spil-controllere på samme tid.

Prisen på Nokia-nyheden ligger på 159 euro eller ca. 1.200  kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WeShare lukker og slukker