Her er den første Web3 mobil

POWER åbner gigant 11. november

Sådan ser en normal butiksåbning ud i POWER. Åbningen i Ishøj ventes at skabe meget længere køer. (Foto: POWER)

Om mindre end to uger vil Ishøj ved København formentlig være præget af lange køer fra den tidlige morgenstund.

POWER kæden åbner nemlig Danmarks største elektronik- og hvidevare-butik i den københavnske forstad, der ellers er mest kendt for sin fodboldklub i gule og blå farver.

Adressen er Industridalen 11, og portene åbner klokken 0600 om morgenen. Mon ikke en del mennesker vil overnatte for indgangen i det kolde vejr for at sikre sig en ny gadget, mobiltelefon, tv-skærm eller vaskemaskine til ekstra lav pris?

Det nye varehus dækker knap 5.000 kvadratmeter. Et enormt areal, der også har sine fordele. Det giver nemlig plads til store mærker som f.eks. Apple og Samsung at vise hele deres program – ikke kun et udvalg.

POWER-kædens danske topchef Jesper Boysen regner med, at den nye butiks-åbning i Ishøj vil tiltrække mellem 15.000 og 20.000 kunder på åbningsdagen. (Foto: POWER)

POWER regner med, at åbningsdagen bliver vildere end nogensinde før. Kæden bruger en formue på både indretning af kæmpe-forretningen og på at finde ekstremt lave åbnings-tilbud.

Butikken i Ishøj bliver POWER-kædens 23. i Danmark. En dristig satsning, skulle man mene, i en tid med krise-stemning hos danskerne og voldsomme prisstigninger på alt fra energi til dagligvarer. Mange andre butikker taler også om at lukke – snarere end at ekspandere:

”Mange danskere fik tanket op med tv-skærme, gaming-udstyr, hårde hvidevarer og nye køkkener under Corona-pandemien. Men der er stadig et stort behov for elektronik og nye vaskemaskiner,” vurderer POWER-kædens adm. direktør Jesper Boysen.

”Vi oplever alle, at kunderne holder på pengene for tiden. Jeg er dog helt sikker på, at danskerne aldrig tidligere har været så klar til vaskeægte slagtilbud,” fortsætter han.

POWER kalkulerer således med mellem 15.000 og 20.000 kunder til åbningen i Ishøj. Ved en normal butiks-åbning i POWER-regi er tallet mellem 8.000 og 15.000 i løbet af den første dag.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er den første Web3 mobil